djDexterboy Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 Cunoaste-ti pe cineva din Bacau care stie sa bobineze?Am un dif care s-a ars. Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 Inainte de ardere a inceput sa ciriie.Daca da -s-a intrerupt unul din firele flexibile care leaga bornele de membrana, verifica cu atentie firul in zona unde intra in membrana.Firul are o insertie interioara din material plastic care impiedica desprinderea completa si te poate insela.Eu am patit chestia asta de doua ori(ultima oara ieri) si a trebuit sa tai domul central a membranei ca sa refac conexiunea.Pentru reconditionare am folosit silicon transparent.pune silicon dupa reparare si in zona de intrare a cablului in membrana pentru intepenire si impiedicarea ruperii din nou in zona membranei.Daca a iesit fum din difuzor si acesta nu e prea mare iti recomand sa iti cumperi altul. Nu se merita rebobinatul decit la difuzoare de peste 350mm Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 l-a ars cu CC 8) Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 Ce inseamna la ars cu CCNu m-am prins.. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 curent continuu :wink: Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 Pai cum a reusit sa il arda cu curent continu. Nu a functionat protectia statiei si a fost plecat cind s-a ars statia.Singura explicatie ar fi doar daca si-a facut el statie.Doar in curent continu difuzorul rezista vreo 30-60s (depinde de puterea continua furnizata de statie si cea rms la care rezista diful.Tu de unde stii ca s-a ars in curent continu. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 eu nu stiu de fapt ce s-a intamplat eu doar ti-am spus ce este CC shi stiu ca asa se noteaza curemtul continuu Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 Scuze nu am fost atent la cine a postat, am crezut ca e aceiasi persoana. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 Pai cum a reusit sa il arda cu curent continu. Nu a functionat protectia statiei si a fost plecat cind s-a ars statia.Singura explicatie ar fi doar daca si-a facut el statie.Doar in curent continu difuzorul rezista vreo 30-60s (depinde de puterea continua furnizata de statie si cea rms la care rezista diful.eu am reusit sa rezolv un dif in maxim 2 secundeAmplificator de 2x100W RMS cu transformator pe alimentare de 1000VA pe difuzor de 100W RMS Bobina s-a intrerupt aproape instantaneu :twisted:Tu de unde stii ca s-a ars in curent continu.a postat in alta zona a forumului :wink: Link spre comentariu
djDexterboy Postat Iulie 21, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2005 nu s-a ars din cauza curent continu, statia e un SONY STR-DE 497, si diful s-a dus in timpul unei petreceri.E un dif de 10'', problema e ca e un model mai vechi de dif, si la magazin nu gasesc.Si se aud bine sunt ITT.Pe sony aveam patru boxe , astea doua cu dif astea si doua Acustica , cu dif. de 8'', alea nu s-au ars.L-am desfacut si e varza bobinajul, e rupt firul de la bobinaj si indoiata tabla pe care statea, inainte de al desface dif.-ul nici nu mai puteam sa-l misc cu mana , se blocase.Pana la urma ma puteti ajuta cu ceva, cum se face sa-l repar sau daca stiti pe cineva din Bacau cara sa stie, dar nu preturi de-mi mai cumpar doua. Mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum