mbtcmc Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Am de reparat un cuptor cu microunde Siemens inno wave .Problema este motorul care invarte farfuria.Are bobina intrerupta si nu stiu de unde pot cumpara unul in Bucuresti.Motorul este de tipul TYJ50-8A7 .Multumesc! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 17, 2010 Administratori Partajează Postat Februarie 17, 2010 am vazut la tme ceva motoare de cuptoare Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Cu 20 ron plus taxe iti trimit eu Link spre comentariu
mbtcmc Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 As fi de acord cu pretul dar sa vad ce spune maine clientul.Sa vad daca-l mai lasa.Lasa-mi te rog numarul de telefon.O sa caut intai la tme si daca nu gasesc iau de la tine. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Uita-te in susul paginii la mesaje noi.Stima Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Ai citit mesajele din PM? mie imi apar ca necitite.Seara buna Link spre comentariu
mbtcmc Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 Multumesc Sorin.Motorul a ajuns cu bine si se potriveste. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Ma bucur ca nu sunt probleme.Seara buna Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Am de reparat un cuptor cu microunde Siemens inno wave .Problema este motorul care invarte farfuria.Are bobina intrerupta si nu stiu de unde pot cumpara unul in Bucuresti.Motorul este de tipul TYJ50-8A7 .Multumesc!User serios.Am trimis piesa pe incredere si am primit banii. Recomand Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum