Vizitator cosmin800 Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 un program de simulat picuri pentru teste exista? gen multisim 8 ala stie sa emuleze orice e analogic, dar la picuri prin el nu prea am vazut, deci stie cineva de un program emulator de picuri ? ca nu am chef sa lipesc nimic pe placa pana nu vad si stiu eu ca merge. p.s. dar sa stie cu toate componentele, adika sursa rezistente, cristal etc ... Link spre comentariu
Vizitator razvan1988 Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 Incearca Proteus. Link spre comentariu
Vizitator cosmin800 Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 gasit proteus asta, smecher rau de tot multumesc mult. Link spre comentariu
Vizitator cosmin800 Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 toate ca toate, am gasit un isis care merge (6.2 sp5), plus compilatorul ccs c (3.2)acuma am cateva probleme cu picurile astea:picul este un 16f876a care este cunoscut de isis, problem e ca vreau sa folosesc o memorie eeprom 24lc256 sau asemanatoare cu bus i2c, problema este ca isis ala nu are 24lc256 in baza de date de componente.ce fac?se gasesc pe undeva modele de piese pentur isis..ca sincer nu m-as apuca sa fac programu blind asa ....ca sigur nu merge din prima ...dati-mi o ideema gasitit si pe yahoo, id: steve854854thx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum