Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuptor microunde sharp, problema display

davidut5

Postări Recomandate

Am un cuptor cu microunde sharp si nu se mai vede nimic pe ecran(lcd) cand ma uit la el perpendicular, dar daca ma uit mai dintr-o parte se vede ceva dar sters, a avut un led ars de la backlight si licareau toate, l-am schimbat si acum merge dar nu se intelege nimicDaca stie cineva despre ce e vorba sau are vreo idee si raspunde raman dator, multam.am si o poza cu el ca nu l-am gasit pe net,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• davidut5

3

• djdansmart

2

• tv1

1

cuptorul este sharp R 785 AL

da ecranul este lcd, chestia este ca nu afiseaza ce trebuie, adica timp ramas, timp de coacere,

nu este problema la pamblica, daca pun degetul pe ea se aprind caracterele din ecran, alimentare corecta este, cred ca problema este de la procesorul ecranului, se poate da vreun restart ceva?

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Deci nu mai afiseaza corect functiile? Dar de executat le executa? E doar problema de afisare? Cum a aparut defectul? Zici ca a avut un led la iluminare si lacareau toate? Care toate licareau? Ce nume? Apoi zici ca ai schimbat ledul si ca acum merge dar nu afiseaza..nu am inteles exact..ce defect avea prima oara?

Link spre comentariu

deci prima oara nu afisa corect functiile si licarea lumina de background are 8 leduri,le-am masurat si unul era ars l-am schimbat ca inainte licarea lumina si dupa ce l-am schimbat nu mai licarea, dar ecranul tot nu afiseaza functiile bine defapt deloc afiseaza un 1 sau 1 1 sau E E si licare, cand apas pe butoane la unele se schimba ceva pe ecran la unele nu, da merg toate functiile

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări