davidut5 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Am un cuptor cu microunde sharp si nu se mai vede nimic pe ecran(lcd) cand ma uit la el perpendicular, dar daca ma uit mai dintr-o parte se vede ceva dar sters, a avut un led ars de la backlight si licareau toate, l-am schimbat si acum merge dar nu se intelege nimicDaca stie cineva despre ce e vorba sau are vreo idee si raspunde raman dator, multam.am si o poza cu el ca nu l-am gasit pe net, Link spre comentariu
djdansmart Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Esti sigur ca problema nu este de la iluminare? Ce fel de afisaj are? LCD? Daca e LCD..e conectat prin elastomer? Sa nu fie de acolo problema.. Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 cuptorul este sharp R 785 AL da ecranul este lcd, chestia este ca nu afiseaza ce trebuie, adica timp ramas, timp de coacere, nu este problema la pamblica, daca pun degetul pe ea se aprind caracterele din ecran, alimentare corecta este, cred ca problema este de la procesorul ecranului, se poate da vreun restart ceva? Link spre comentariu
djdansmart Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Deci nu mai afiseaza corect functiile? Dar de executat le executa? E doar problema de afisare? Cum a aparut defectul? Zici ca a avut un led la iluminare si lacareau toate? Care toate licareau? Ce nume? Apoi zici ca ai schimbat ledul si ca acum merge dar nu afiseaza..nu am inteles exact..ce defect avea prima oara? Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2010 deci prima oara nu afisa corect functiile si licarea lumina de background are 8 leduri,le-am masurat si unul era ars l-am schimbat ca inainte licarea lumina si dupa ce l-am schimbat nu mai licarea, dar ecranul tot nu afiseaza functiile bine defapt deloc afiseaza un 1 sau 1 1 sau E E si licare, cand apas pe butoane la unele se schimba ceva pe ecran la unele nu, da merg toate functiile Link spre comentariu
tv1 Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Sharp model R-775_785_service manual Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum