Vizitator doarradu Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Am avut un router linksys care intr-o noapte a crapat(ledurile au ramas aprinse),apoi mi-am luat unul ceva m-ai ieftin tp-link TL-WR641G care a mers cam un an foarte bine;problema e ca acum am aceiasi problema la calculator imi arat cablu de retea intrerupt.routerul nu il pot acesa,ledurile sunt aprinse toate indiferent cate cabluri am in el si stau aprinse nu mai palpaeintrebarea (rugamintea)mea este daca aceste routere mai pot fi reparate si care ar fi cauza defectiuni..TP-LINK ul este destul de eftin cam 100 ron dar LINKSYS am dat peste 300 ron nu inteleg oare pur si simplu sunt ghinionist?Mentionez ca primul s-a stricat cand in admosfera era o furtuna electrica dar cand inca acesta functiona perfect am scos cablul de intrare din el dar nu l-am indepartat de router (poate a facut camp nu stiu nu ma pricep) si cand l-am reconectat a doua zi...pauza nu mai mergea, al doilea s-a prajit aseara cand nu era nici un fel de ploaie (descarcari electrice)HELP-ME PLS Link spre comentariu
rimache Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Dupa reset cum face? Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 nu prea ai ce sa le mai faci, probabil a crapat procesorul. baga cablu ecranat,mufe ecranate si totul legat la impamantare. cauta si o solutie de ethernet protection, gen: http://www.st.com/stonline/products/fam ... ug08_etp01 Link spre comentariu
Vizitator doarradu Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Resetul nu are nici un efectcablul exterior este ecranatinpamantare nu am Link spre comentariu
rimache Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Nu cred ca ar avea vreo problema la procesor. Incearca sa-l resetezi prin metodele de aici Posteaza cum se comporta. S-ar putea sa trebuiasca sa-l resoftezi, dar nu-i obligatoriu. Link spre comentariu
danb1974 Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Verifica tensiunea de alimentare de la sursa externa si ce scoate convertorul dc-dc intern. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum