Vizitator sorin3660 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 salut.sunt nou pe acest forum si as avea o intrebare daca nu deranjez.cu search nu am gasit nimic legat de subiect.am un tv philips 29pt8520/12 100 hz si i s_a schimbat de curand traful de linii.acum functioneaza dar mai are o problema,apar in partea de sus a ecranului 6 dungi colorate orizontale (2 albastre,2 verzi si 2 rosii)care se vad mai ales pe fond negru.care ar fi cauzele si cum se pot remedia.multumesc Link spre comentariu
GRIGORE Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Tensiunea de la grila 2 (G2) de la TK este prea mare.O reglezi din potenriometrul de G2 de pe trafo linii (cel din partea de jos),rotind spre stanga usor pana liniile dispar.Asta fara sa folosesti un aparat de masura. Link spre comentariu
Vizitator sorin3660 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 multumesc.o sa incerc si postez. Link spre comentariu
Vizitator sorin3660 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 nu merge.liniile sunt colorate nu albe.alte sfaturi? Link spre comentariu
depanatortv Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Incercati sa inlocuiti condensatorii electrolitici din baleiajul vertical, sau intrati in meniul service si la Geometry, refaceti reglajele pe verticala(de preferat pe o mira de control). Intrarea in service se face prin tastarea de la telecomanda a urmatoarelor tate :0-6-2-5-9-6-OSD Iesirea din service se face oprind televizorul de la telecomanda. Philips 29pt8520/12 este un sasiu ES1E AA. Link spre comentariu
tv1 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 salut.sunt nou pe acest forum si as avea o intrebare daca nu deranjez.cu search nu am gasit nimic legat de subiect.am un tv philips 29pt8520/12 100 hz si i s_a schimbat de curand traful de linii.acum functioneaza dar mai are o problema,apar in partea de sus a ecranului 6 dungi colorate orizontale (2 albastre,2 verzi si 2 rosii)care se vad mai ales pe fond negru.care ar fi cauzele si cum se pot remedia.multumescDespre modelul 29PT8520/12 s-a discutat acum cateva zile si pe aici:Protectie TV Philips link Link spre comentariu
Vizitator sorin3660 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 multumesc pentru sugestii.in link|ul respectiv nu spunea nimic de acele linii colorate care sunt problema mea. Link spre comentariu
Vizitator sorin3660 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 nimic nou .inca ceva:in format 16:9 nu se mai vad liniile colorate Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 eu cred ca trebiue sa verificati tensiunile care alimenteaza circuitul TDA 4863 (pinul 1=+13v,pinul 4=-14v)cred ca prin schimbarea trafo linii aceste tensiuni sau modificat. Link spre comentariu
Vizitator sorin3660 Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 l-am dus la un mester la un service agreat de PHILIPS .NU I-A DAT DE CAP.a zis ca a mai avut unul cu aceleasi simptome si dupa o luna de bibilit nu i-a dat de cap.asta e asa intepeneste Link spre comentariu
enafelice Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 schimba integratul de cadre Link spre comentariu
Vizitator cpintyi Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Am intilnit la tv BEKO acest defect. Et. defect a fost B.V. - ul. Contacte la SMD - uri in jurul i.c. - lui. Link spre comentariu
Vizitator sorin3660 Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 multumesc,o sa verific. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 l-am dus la un mester la un service agreat de PHILIPS .NU I-A DAT DE CAP.a zis ca a mai avut unul cu aceleasi simptome si dupa o luna de bibilit nu i-a dat de cap.asta e asa intepeneste Acel " mester " daca i-o fi schimbat condensatoarele electrolitice din cadre, oare nu l-o fi dus capul sa schimbe si finalul de cadre? Foarte des am intalnit ca finalul de cadre sa produca acest defect. Concluzia: din cei doi tranzistori finali din interiorul integratului, lucreaza numai unul, celalalt " distorsioneaza semnalul ". E clara? Link spre comentariu
Vizitator sorin3660 Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 a spus ca i-a schimbat doar condensatorii .nu si integratul de cadre.cica nu a avut si trebuia sa faca comanda pentru el si dura.multumesc pentru atentie si sfaturi.o sa schimb circuitul cand o sa am timp.multumesc inca o data Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum