Vizitator danny4you Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 are cineva schema de la yanaha emx5000 sa ma ajute si pe mine? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Ai încercat la ''Colţul depanatorului''? Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 da si am cautat si in alte parti si tot nimic Link spre comentariu
alex20alex Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Ia vezi este ce iti trebuie? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Ai încercat la ''Colţul depanatorului''? da Cind si unde !? Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Ia vezi este ce iti trebuie? asta o am si eu, ms oricum, dar caut toata schema nu doar partea de alimentare Ai încercat la ''Colţul depanatorului''? da Cind si unde !? De curand si pe mai multe forumuri chiar si pe google si nu gasesc decat un manual in rest nimic. Ma poti ajuta cu schema daca o ai? Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Evident ca am eu , dar ar fi o problema tehnica , pe care o voi rezolva cat pot de repede si bineinteles , sper sa fie o surpriza placuta si multasteptata pentru multi colegi de forum! Multumim SORTEH ! Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Am gasit si eu intr-un loc mai ferit (poate am acces miine) dar are 15MB ! Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 A venit ! Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 da ms mult acum o descarc din mail Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 care ma ajuta si pe mine cu un senzor ptc PTH9M04BE222 sau echivalet sa cumpar ca nu am gasit pe la magazinele astea onlie din romania sau daca are cineva. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Observ ca nu te intereseaza o schema anume , dar cauti ceva , se pare ca-mi scapa un amanunt probabil important pentru tine , deoarece depui mult efort pentru a cunoaste amanunte constructive de la diverse aparate , dar nu oricare , ci de la cele considerate ca fiind de referinta pentru unii ( mai lautari.... ) utilizatori . De fapt , ce raspuns cauti in aceste scheme , poate ca te putem ajuta , si eu am tot cautat , ca am strans aproape tot ce parea de calitate si nu numai , si sunt hotarat sa popularizez toata documentatia stransa , cu efort , de ceva timp.... Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 schema la yamaha o cautam imi trebuia pt sursa k am vb cu cineva si mia zis sa fac rost de schema sa se uite la ceva in schema k sa poata sa imi spuna toate detaliile ptrealizarea sursei. Si cred k te referi si la xa4000 acolo nu ma intereseaza pe mine, am un prieten care nu prea le are cu internetul si mia zis sa ii dau si eu contul meu ca sa comunice pe forum de aceea a postat si 5 mesaje la rand am incercat sa modific eu dar nu am mai putu. Si ia stiti careva unde gasesc un PTH9M04BE222k imi trebuie pe schema de sursa de la yamaha. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Mult succes ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum