Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

yamaha emx5000

Vizitator danny4you

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

3

• remus68

3

• zal

1

• alex20alex

1

Top autori în acest subiect

Vizitator danny4you
Ia vezi este ce iti trebuie? :limb:

asta o am si eu, ms oricum, dar caut toata schema nu doar partea de alimentare

Ai încercat la ''Colţul depanatorului''?
da

:nas: Cind si unde !?

De curand si pe mai multe forumuri chiar si pe google si nu gasesc decat un manual in rest nimic. Ma poti ajuta cu schema daca o ai?

Link spre comentariu

Evident ca am eu , dar ar fi o problema tehnica , pe care o voi rezolva cat pot de repede si bineinteles , sper sa fie o surpriza placuta si multasteptata pentru multi colegi de forum! Multumim SORTEH !

Link spre comentariu

Observ ca nu te intereseaza o schema anume , dar cauti ceva , se pare ca-mi scapa un amanunt probabil important pentru tine , deoarece depui mult efort pentru a cunoaste amanunte constructive de la diverse aparate , dar nu oricare , ci de la cele considerate ca fiind de referinta pentru unii ( mai lautari.... ) utilizatori . De fapt , ce raspuns cauti in aceste scheme , poate ca te putem ajuta , si eu am tot cautat , ca am strans aproape tot ce parea de calitate si nu numai , si sunt hotarat sa popularizez toata documentatia stransa , cu efort , de ceva timp....

Link spre comentariu
Vizitator danny4you

schema la yamaha o cautam imi trebuia pt sursa k am vb cu cineva si mia zis sa fac rost de schema sa se uite la ceva in schema k sa poata sa imi spuna toate detaliile ptrealizarea sursei. Si cred k te referi si la xa4000 acolo nu ma intereseaza pe mine, am un prieten care nu prea le are cu internetul si mia zis sa ii dau si eu contul meu ca sa comunice pe forum de aceea a postat si 5 mesaje la rand am incercat sa modific eu dar nu am mai putu. Si ia stiti careva unde gasesc un PTH9M04BE222k imi trebuie pe schema de sursa de la yamaha.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări