Vizitator ganjaman Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Buna! As vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu o schema pentru un montaj cu leduri care sa lumineze pe ritmul muzicii, folosind un microfon ca senzor de sunet si un potentiometru pentru intensitatea ledurilor. Am folosit mai demult o schema pentru asa ceva dar ledurile ramaneau aprinse, momentan nu gasesc schema, dar cand o voi gasi o voi pune, cu gandu ca cineva imi va spune ce ii gresit. Va rog sa ma ajutati! Multumesc Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Buna! As vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu o schema pentru un montaj cu leduri care sa lumineze pe ritmul muzicii, folosind un microfon ca senzor de sunet si un potentiometru pentru intensitatea ledurilor. Am folosit mai demult o schema pentru asa ceva dar ledurile ramaneau aprinse, momentan nu gasesc schema, dar cand o voi gasi o voi pune, cu gandu ca cineva imi va spune ce ii gresit. Va rog sa ma ajutati! MultumescIncearca pe becuri cu incandescenta (filament), cele pe leduri sunt mai complexe (fiind dispozitive electronice se comporta altfel decat rezistentele (becurile).Ar fi bine sa pui schema aici. Link spre comentariu
Vizitator ganjaman Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Am atasat schema de care vorbeam. Daca cineva stie care-i problema de ledurile raman aprinse, va rog sa-mi spuneti. Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Am atasat schema de care vorbeam. Daca cineva stie care-i problema de ledurile raman aprinse, va rog sa-mi spuneti.Cauta radio receptor "Cronos" pe gogu si ...o sa ai o surpriza! Link spre comentariu
Vizitator ganjaman Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 scuzama dar nu inteleg ce vrei sa spui prin: ''Cauta radio receptor "Cronos" pe gogu si ...o sa ai o surpriza!'' Link spre comentariu
Golem Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Poate vroia sa zica "Superson", radio-ul cu orga de lumini, "Cronos" e cel cu ceas... Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Poate vroia sa zica "Superson", radio-ul cu orga de lumini, "Cronos" e cel cu ceas... Ai dreptate; scuze ganjaman. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum