Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum folosesc 2 difuzoare de 15 ohm la amplficator 4sau8 ohm

Vizitator cristian99

Postări Recomandate

corneillus, e corect ce spui, dar sînt probleme cu scrisul. Adică s-ar putea ca cristian99 să înţeleagă:

'', îţi merg...'' în loc de ''Ba îţi merg...''.

:rade:

nu vreau sa provoc discutii pe o tema care nu imi face placere deloc, dar mi s-a atras atentia de domnul ZAL ca sunt probleme cu scrisul, ca acel "ba" de la inceputul frazei poate fi inteles gresit ...eu m-am concentrat mai mult la partea tehnica, pt a da un rasp lui cristian 99 la problema cu dif, si nu am crezut ca are chiar asa mare inportanta cele 2 litere. si spre apararea mea am zis ca acel "ba" poate fi si inteles ca "nu" daca e din moldova dar nici pe departe ca ar fi vorba de alte insinuari.

dar pe viitor ca sa evit asemenea discutii nu mai rasp pe forum.

am zis ca e corect ca si altii imi rasp mie, si eu ra rasp la subiectele care ma pricep si sunt de competenta mea, dar se pare ca nu e chiar asa...

si ca o ultima recomandare lui cristian99, sa nu se grabeasca sa le vanda inainte de a le proba si a vedea cum se aude.

puterea nu e totul, ci conteaza in primul rand randamentul si presiunea acustica, spl-ul pe care il are.

chiar daca are numai 20 w poate se aude mult mai bine si mai "tare" decat unul chinezesc de 60 w.

parerile sunt diferite, si daca ar da fiecare cate o parere, care multe ori sa se contrazica probabil, ar sfarsi prin a le arunca direct la gunoi, ca stiti proverbul : cate bordeie atatea obiceie". practica o sa isi spuna cuvantul, asa ca sa le probeze si apoi sa hotarasca...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator cristian99

eu am inteles ce ai vrut sa spui nu ma deranjat ca ai spus "ba" difuzoarele leam dat la un schimb cu un amplificator tehnichs su-z450. Cel cu care am facut schimbul a probat difuzoarele si intradevar cu ce ai spus tu , nu spui ca are 20 w zici ca are cel putin 60 w lea probat si fara cutie oricum a meritat schimbul. acum daca e sa ma ajutati cu niste sfaturi ce difuzoare sa imi iau pentru amplificatorul de mai sus scoate 2x60w reali. astept sfaturi multumesc

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări