THOMAS Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Subtire subtire dar sunt mai scumpe ca la amplimo de exemplu, am zis ca fac cu toroidale numai daca imi ies mult mai ieftine. cred ca cel mai simplu e sa imi cumpar o masina de bobinat toroidale, am vazut cu 1500 Euro si poate sa bobineze pana la tor de fi120mm iar miezuri sunt cu gramada, am gasit vro 30 de firme. Din cateva transformatoare imi recuperez banii. in china inca nu ma duc pentru ca in Bucuresti nu mai sunt caini ca este concurenta mare pe ei pentru mielul de Paste. Pot pune si Hammond 1615 ca tot acolo e pretul dar macar astea desi sunt urate le pot pune la vedere pe cand toroidalele sunt super urate si mai costa 10 euro un ibric vopsit in camp. Difuzoarele de banda larga ce vreau sa le pun imi merg de la 70Hz asa ca pot folosi cam orice transformator, chiar unu de replacement de chitara sau facute intre genunchi. Unele decente la pret am vazut aici https://www.edcorusa.com/p/386/gxpp10-8-5k )ricum transformatorul de test il astept de la Lazaroiu si daca suna in regula(nu are dece sa nu sune) ii cumpar miezuri si carcase la la alea raman. Adevarul este ca nici eu nu le fac gratis aceste trafuri,asa cum sunt ele pe genunchi,dar dupa toate calculele mele nu vad cum ati scoate dv. acest mini amplificator la 150 EU ???...este vorba doar de amplificator & sursa nefinisate si fara boxe ??? ...si stiti de ce spun asta?...pentru ca trebuie sa aveti si calitate,iar calitatea se obtine cu un anume pret,ma rog...,poate stiti dv. ceva sau aveti un anume plan. Daca ati sti dv. cate trafuri de la HAMMOND si mai ales de la EDCOR dar si de la AUDIO NOTE si chiar cateva JAPONEZE,am reparat sau modificat eu cred ca v-ati lua cu mainile de par,credeti-ma...,nemaiamintindu-va de cele de chitara !!!!!!!!!! si le-am reparat asa pe genunchi,cum stiu eu dar niciodata in genunchi in fata firmelor ce le reprezentau... Link spre comentariu
romicap Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 .........................................................................................................................................De acord cu Dvs.in privinta trafurilor, uneori ,,pe genunchi " ies mai bine decat pe banda ... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 20, 2014 Administratori Partajează Postat Februarie 20, 2014 Studiez alternativele, doar atat si nici nu am zis ca suma e batuta in cuie pentru ca nu vreau sa fac nici chiar ceva foarte prost dar nici ceva super scump ca nu le fac sa ma uit la ele, trebuie sa le si pot vinde. Suma de 150 euro este pentru componentele amplficatorului, lampile le-am rezolvat cu 10 Euro toate 6, restul pieselor le-am rezolvat cu aproximativ 20 euro, traful de alimentare 25 euro si raman aproximativ 90 Euro pentru restul ce mai trebuie adica trafurile de iesire.Boxele nu fac parte din calculele de mai sus. Difuzoarele sunt cumparate http://www.parts-express.com/tang-band- ... r--264-916 Adevarul este ca nici eu nu le fac gratis aceste trafuri,asa cum sunt ele pe genunchi,dar dupa toate calculele mele nu vad cum ati scoate dv. acest mini amplificator la 150 EUNu am zis eu ca trebuie ceva gratis, nu stiu cum ati interpretat asta. Daca am zis ca cele de la petra sunt scumpe(mai scumpe ca multe) nu inseamna ca vreau trafuri moca.Cu facutul pe genunchi nu am inceput eu... si nici nu am zis ca sunt proaste sau nu ar suna bine sau sa fac referire la dvs, am zis ca daca imi plac facem rost de materiale si le facem daca ne intelegem. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 24, 2014 Administratori Partajează Postat Februarie 24, 2014 Ehe... am mai vorbit un pic cu baietii de la Petra si cand au vazut ca am luat in viata mea cam 1000 de transformatoare de la ei au schimbat problema, 10W au devenit 15W in acelasi pret. Vreau neaparat sa comand 2 sa ma joc cu ele si sa le compar cu Hau, miau.Am fost obligat sa mai vorbesc cu ei pentru pentru ca traful de alimentare nu il gasesc gata facut cu tensiunile de care am nevoie si ori trebuie sa pun 2 ori sa fac-l custom. Ar mai fi fost solutia din atasament un pic modificata dar nu vreau sa alimentez filamentele in CC. Voi ce parere aveti ? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 25, 2014 Administratori Partajează Postat Februarie 25, 2014 Nici o parere despre alimentarea in CC al filamentelor ? Multi zic ca nu e sanatos sa faci asta.Deabia astept sa ma apuc de amplificator, saptamana asta primesc transformatoarele de iesire pentru el(si nu numai) de la Lazaroiu. Link spre comentariu
romicap Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Nici o parere despre alimentarea in CC al filamentelor ? Multi zic ca nu e sanatos sa faci asta.Deabia astept sa ma apuc de amplificator, saptamana asta primesc si transformatoarele de iesire pentru el(si nu numai) de la Lazaroiu. Dupa parertea mea nu e nici o diferenta (cel putin in AF) atata timp cat sunt respectate regulile de conectare la masa ! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 25, 2014 Administratori Partajează Postat Februarie 25, 2014 Conectarea filamentelor la masa ? Vrei sa zici ca trebuie priza mediana care sa o conectez la masa ? Link spre comentariu
romicap Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Conectarea filamentelor la masa ? Vrei sa zici ca trebuie priza mediana care sa o conectez la masa ?Ma refer in general la conectarea componentelor pasive la masa ...o conectare dezordonataduce la aparitia hummului . Sunt reguli in sensul acesta si subiectul traseelor de masa a fost pe larg discutat .Cat priveste filamentele eu merg pe varianta masa comuna . Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 25, 2014 Administratori Partajează Postat Februarie 25, 2014 Cu ordonarea ma descurc eu, fum cu singuranta va iesi. Am comandat si niste oale pentru trafurile de la Petra, sper sa incapa ca sunt la limita. Link spre comentariu
romicap Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Unde`i fum e si caldura..,curaj... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 25, 2014 Administratori Partajează Postat Februarie 25, 2014 Eu cam asa m-am gandit sa fac niste oale. Teava din aluminiu, alama, inox, cupru... etc. Cred ca as putea face si un tugui in varf sa se asorteze cu lampile.Ce parere aveti ? Nu stiu care e mai placuta varianta. Pot sa le fac si patrate... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Eu cam asa m-am gandit sa fac niste oale. Teava din aluminiu, alama, inox, cupru... etc. Cred ca as putea face si un tugui in varf sa se asorteze cu lampile.Ce parere aveti ? Nu stiu care e mai placuta varianta. Pot sa le fac si patrate...Este greu sa armonizezi niste carcase rotunde pe un sasiu patrat sa dreptunghilar, cred ca trebuie apelat un om sensibil la proportii si forme fiindca de regula tehnicienii au niste fixuri , in plus au impertinenta sa le sustina...nu ma mindresc intodeauna cu formatiunea mea Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Cu ordonarea ma descurc eu, fum cu singuranta va iesi. Am comandat si niste oale pentru trafurile de la Petra, sper sa incapa ca sunt la limita. Hm...faine oalele alea, de unde?Daca nu se potrivesc, da-ne de stire, cu diametrul interior, sigur sunt interesat de o bucata sau doua... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 25, 2014 Administratori Partajează Postat Februarie 25, 2014 6 usd de pe ebay, eu nu am ve vanzare... 90mmx60mm exterior, tabla de 1mm. Ar trebui sa incapa la fix, transformatoarele le-am comandat cu urmatoarele dimensiuni D=87mm, H=59mm Va fac ca si cele din desenele mele, sunt mai faine. Difuzoarelor le este dor de niste amplificatoare... s-au bucurat nespus cand au auzit ca le imperechez cu un amplif pe lampi. Vor armonici cat mai multe si bas pufos. Link spre comentariu
George Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Cred ca as putea face si un tugui in varf sa se asorteze cu lampile. Ce parere aveti ? Nu stiu care e mai placuta varianta. Pot sa le fac si patrate... Mie imi plac mai mult cele rotunde ... dar fara tugui. Nici o parere despre alimentarea in CC al filamentelor ? Multi zic ca nu e sanatos sa faci asta. Eu as alimenta in curent continuu doar tuburile cu incalzire directa: 300B, 2A3, 211 etc. Conectarea filamentelor la masa ? Vrei sa zici ca trebuie priza mediana care sa o conectez la masa ? Nu neaparat. Daca traful nu are priza mediana la infasurarea pentru filament se poate folosi una din variantele de mai jos: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum