imreberes Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Mie imi place foarte mult aceasta schema: http://www.htg2.net/index.php?topic=7172.0 Setul de lampi ce am gasit pt acest proiect e ec92, 6n15p, 6l31. D-lLazaroiu a avut bunavointa de a recalcula unele elemente pt acest set de lampi. Daca imi permite, va pot pune schema corectata de D-lui. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 31, 2014 Administratori Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 multumesc dar nu ma ajuta, sunt mult mai scumpe. Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 6n15p gasiti si aici pe forum in jurul valorii de 10 lei. Ec92 iarasi nu e nu stiu cat de scump. Si asa puteti realiza un miniamp-mini din punctul de vedere al soclurilor. Si cei 10W, ce poate fi furnizat de acest "mini" e destul pt auditii zilnice. Cel putin dupa mine... Link spre comentariu
THOMAS Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Am gasit schema care ma intereseaza, ma ajutati cu o simulare ? Macar sa stiu daca ma apuc de ea sau o las balta. ***************************************** Imi fac un model pentru 6P1P si maine o sa aveti si o simulare pentru schema propusa de dv."putinica rabdare,daca nu va deranjeaza!" @imreberes, sigur ca puteti posta schema,poate cineva doreste sa o realizeze mai ales daca a fost si testata practic! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 31, 2014 Administratori Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Nu ma grabesc deloc, daca puteti sa o faceti raman dator. @imreberesDaca am jumate dece sa mai cumpar ? Si vreau sa fie durabile, ev neaparat toate. La calculator unii asculta cam 15 ore pe zi... Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Schema inca nu a fost realizat practic. Din pacate. Link spre comentariu
THOMAS Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Am gasit schema care ma intereseaza, ma ajutati cu o simulare ? Macar sa stiu daca ma apuc de ea sau o las balta.*****************Cea de a-2-a schema este formidabila,simpla si cu performante excelente,mare dreptate a avut @sebi_c, cand a spus despre 6P1P sunt tuburi deosebite !!!! Aveti mai jos schema si rezultatele din simulare,nu am mai postat FFT-ul pentru a evita discutiile inutile si fara sfarsit. Cu niste OT-uri bune sigur veti realiza niste amplificatoare performante,chiar vor fi mult peste ce trebuie unui amplificator de computer. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 31, 2014 Administratori Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Multumesc D-le Lazaroiu, v-am trimis MP Link spre comentariu
imreberes Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Multumim D-lui Lazaroiu si pe aceasta schema. Ne puteti delecta cumva si cu datele trafului de iesire? Va intreb de acest lucru pt ca sunt sigur ca nu numai eu sunt care nu stie sa calculeze datele unui traf PP. (Bineinteles ca acest lucru numai in limita timpului liber a D-voastra) Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 7, 2014 Administratori Partajează Postat Februarie 7, 2014 Lampa asta redresoare poate duce 2 canale de 10W cu 6p1p-ev PP ? http://www.jogis-roehrenbude.de/Russian/5U4C/5U4C.pdf Link spre comentariu
Kosmin Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Depinde in ce clasa de functionare lucreaza 6P1P-urile in acel PP. Daca te duci spre B si ai curent mic de bias teoretic ar merge acea redresoare. Valoarea primului electrolitic din lantul de filtraj ar trebui sa fie de 4uF pt 5t4s din ce vad in foaia aia de catalog.Spuneai ca "printre alte considerente" vrei sa folosesti tuburi cu viata lunga, ei bine 5t4s nu prea se incadreaza in peisaj cu cele 1000h ale ei raportate la un 5000h pt 6p1p-ev. Poate 2buc 6t10p? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 7, 2014 Administratori Partajează Postat Februarie 7, 2014 Nici nu ma gandesc la redresare pe lampi pentru varianta finala, o punte redresoare face cat 100 de lampi.Am intrebat doar ca nu muncesc de pomana 1 zi ca sa "vad" cum suna cu redresare pe lampa... am primit bonus 2 bucati la o comanda. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 14, 2014 Administratori Partajează Postat Februarie 14, 2014 Astept trafurile de la Lazaroiu si ma apuc de treaba... restul pieselor sunt deja pregatite. Am sa-l alimentez la 280V pentru ca am gasit traf de alimentare numai cu 200V, sper sa fie in regula tensiunile si curentii. Am 45mA la dispozitie 280V pentru pentru fiecare canal... deci cam 12VA cred ca e cam putin, voi ce ziceti ? Uitasem de filamente care consuma 3A, mai mult decat poate traful, asta duce numai un canal ? :confuz1 Oricum nu e cumparat asa ca nu e paguba Link spre comentariu
George Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Pe traful din poza scrie ca are 2 infasurari secundare de 200 volti la 60 mA fiecare. In urma redresarii si filtrarii ar rezulta teoretic cam 33 wati. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 14, 2014 Administratori Partajează Postat Februarie 14, 2014 dar amplificatorul e stereo si daca debiteaza 10W pe canal nu cred ca mai ajung cel 30W dar cum aplificatoarele nu au consum constant e posibil sa mearga. Ce fac cu filamentele ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum