Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri schema amplificator 120W pe BDX66/67

Vizitator SPEEDYMC4YOU

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bolek

1

• zal

1

• remus68

1

• cataprofu

1

Top autori în acest subiect

A apărut prima dată în Tehnium prin anii 80, dacă o căutai pe forum, o găseai mai sus la ''scheme de amplifuri''. Puterea e exagerată ptr alimentare, mai are nevoie de retuşuri, iar impedanţa de intrare e prea mică.Există scheme mai evoluate.

Link spre comentariu

Mie mi-au placut cum se aud astfel de amplificatoare, desi este un model peste care s-a asternut timpul si nu mai e la moda. Exista scheme moderne, cu simetrie perfecta, a caror parametri sint superiori acestei scheme ; daca te hotarasti sa o construiesti si ai toate componentele, va fi un exercitiu util si placut, din care vei avea de invatat. La tensiunea aia de alimentare (nu o mari !) vei obtine in jur de 80W / 8 ohmi, care iti vor delecta auzul.

Link spre comentariu

Da, merge foarte bine schema, am folosit-o la un subwoofer, tranzistorii aia sunt mult mai robusti decat facaturile de acum de prin chinezarii, din pacate in anii aia erau scumpi cu draci.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

a fost folosita intrun model de la TEHNOTON nu mai tin minte sigur in care.Numai belele din cauza pieselor f proaste din ultima perioaada in special conzii .Daca vrei so realizezi asteaptate la vreo 50 60w ok shi daca mai intrebi ai tot sprijinu BAFTA...PS.daca ai cunostinte un pic maiavansate shi vrei ceva fin ataca schema lui S.SAVA .alias LEACH sau urmareste proiectu viitor cu CROWNU la sect .AMPLIFICATOARE

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări