Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

releu incarcare

Vizitator emys_italy

Postări Recomandate

Vizitator emys_italy

am cumparat un releu de incarcare "L Tonic LIMING" JQX-15FA-1C de pe un site, dar nu are o schema de conectare, releele clasice au 3 pini, insa acesta are 6, stie careva cum se conecteaza, nu am altul la indemana pt un acumulator de 12 V, ei sunt numerotati de la 1 la 6, vreu o explicatie mai exacta!! ceva de genu: pin 1-plus punte redresoare, pin 2- negativ punte redresoare, ......pin 6.....!!!! P.S: nu sunt un bun electonist dar incerc sa ma descurc cum pot!!!!Va multumesc pt atentia acordata!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nascadorel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dupa cum arata scnema cred ca este destul de clar: bornele care de pe bobina se alimenteaza cu -si +iar pe firul care se duce spre comunu contactilor se pune la + daca vrei sa exciti cu plus sau la - daca vrei sa exciti cu minus, sant si asa si asa, iar pe contactul normal inchis se leaga firul care duce la excitatie.Daca nu stii cum trebuie sa exciti alternatorul adica cu ce polaritate masoara pe perii ce ai permanent pe una din perii si exciti cu opusul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări