sergiu mihoc Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Ce difuzoare ai ?difuzorul original de la genius, dar cu timpul poate imi cumpar unul mai bun, placa am incercato dar nu merge, cand pun degetu in spate pe la conectoarele alea 3 face un zgomot nasol si parca da sa mearga Link spre comentariu
rares01 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 cel mai simplu ar fi daca ai gasi componentele necesare de la acel sistem altfel ma indoiesc ca vei reusi sa faci ceva Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 cel mai simplu ar fi daca ai gasi componentele necesare de la acel sistem altfel ma indoiesc ca vei reusi sa faci cevaai dreptate la asta mam gandit si eu Link spre comentariu
rares01 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... 2%26um%3D1 uite aici vezi poate ai noroc..... scuze pentru linkul acesta lung Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum