Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dupa o luna...

rinaldoparaipan

Postări Recomandate

Asta a iesit dupa o luna de munca (slefuit, vopsit, iar slefuit si vosit, samd)Difuzoarele sunt Visaton iar amplificatorul un upgrade la unul facut acum vreo 10 ani.Boxa din mijloc e cea care m-a determinat sa-mi fac altele.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rinaldoparaipan

5

• GeoMar

3

• rares01

2

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Frumos :aplauze Dar de ce a fost nevoie sa mai faci alt topic pentru "partea a 2-a" de poze si nu ai postat in primul?? :da Acum cred ca daca urmeaza "partea a 3-a" :rade: ai sa deschizi alt topic ?? :nebunrau:

Link spre comentariu

Cel mai probabil a încurcat butoanele între ele, mi s-a întîmplat şi mie.

Este posibil, se poate intampla oricui. :da

Fiindca nu am putut sa incarc mai mult de 5 poze,si ma si grabeam

Postai primele 5 poze [adevarat ca nu merg mai mult de 5].Apoi dupa circa 1-2 minute,in acelasi topic, puteai sa postezi iar un raspuns cu 5 poze.Daca mai aveai poze, asteptai iar 1-2 min, apoi puteai posta din nou.Oricum, din greseli se invata. :da
Link spre comentariu

Visaton o alegere perfecta , dupa mine este marca cea mai buna la un pret scazut .Si eu am schimbat 2 difuri rominesti cu Visaton BG 20 (full range) si sunt extrem de multumit.

Link spre comentariu

Revin cu amanunte legate de "opera" mea:Ampliful e facut cu TDA 7294;am reusit dintr-o prostie sa ard un canal si am schimbat un TDA made in TAIWAN, luat acu' 10 ani cu unul pe care l-am cautat sa nu fie made in China.Nu se aude la fel, nu e diferenta mare intre ele, dar se simte.Boxele sunt din OSB; la prima nu am folosit primer, de abia dupa 6 straturi de vopsea, am scos-o asa cum am vrut eu.Nu din cauza ca a 'supt' vopseaua, ci pentru ca se vede orice imperfectiune de la chit sau cea mai mica zgarietura de la smirghel. Smirgheluit cu granulatie 80,100,250,400 si 600.Praf ca la balamuc :speriat Vopseaua-acrilica spray negru mat- am luat-o din Hornbach.Foarte buna, se usuca cam in 20 min si la pret super-8 RON tubul.Foarte misto aspectul final.Nu cred ca ar fi mers pe PAL (doar daca se chituie intreaga suprafata).Am pus mana intre timp pe doua difuri TANNOY MONITOR GOLD 12". :aplauze. Cred ca o sa fac doua subwoofere sau un "center" cuplat la TDA 7294 legate in punte.Daca aveti pareri astept cu interes.Bafta la toata lumea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări