rinaldoparaipan Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Asta a iesit dupa o luna de munca (slefuit, vopsit, iar slefuit si vosit, samd)Difuzoarele sunt Visaton iar amplificatorul un upgrade la unul facut acum vreo 10 ani.Boxa din mijloc e cea care m-a determinat sa-mi fac altele. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Poze partea 2 Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Frumos Dar de ce a fost nevoie sa mai faci alt topic pentru "partea a 2-a" de poze si nu ai postat in primul?? Acum cred ca daca urmeaza "partea a 3-a" ai sa deschizi alt topic ?? Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Cel mai probabil a încurcat butoanele între ele, mi s-a întîmplat şi mie. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Fiindca nu am putut sa incarc mai mult de 5 poze,si ma si grabeam Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Cel mai probabil a încurcat butoanele între ele, mi s-a întîmplat şi mie.Este posibil, se poate intampla oricui. Fiindca nu am putut sa incarc mai mult de 5 poze,si ma si grabeamPostai primele 5 poze [adevarat ca nu merg mai mult de 5].Apoi dupa circa 1-2 minute,in acelasi topic, puteai sa postezi iar un raspuns cu 5 poze.Daca mai aveai poze, asteptai iar 1-2 min, apoi puteai posta din nou.Oricum, din greseli se invata. Link spre comentariu
nooob64 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Visaton o alegere perfecta , dupa mine este marca cea mai buna la un pret scazut .Si eu am schimbat 2 difuri rominesti cu Visaton BG 20 (full range) si sunt extrem de multumit. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Revin cu amanunte legate de "opera" mea:Ampliful e facut cu TDA 7294;am reusit dintr-o prostie sa ard un canal si am schimbat un TDA made in TAIWAN, luat acu' 10 ani cu unul pe care l-am cautat sa nu fie made in China.Nu se aude la fel, nu e diferenta mare intre ele, dar se simte.Boxele sunt din OSB; la prima nu am folosit primer, de abia dupa 6 straturi de vopsea, am scos-o asa cum am vrut eu.Nu din cauza ca a 'supt' vopseaua, ci pentru ca se vede orice imperfectiune de la chit sau cea mai mica zgarietura de la smirghel. Smirgheluit cu granulatie 80,100,250,400 si 600.Praf ca la balamuc Vopseaua-acrilica spray negru mat- am luat-o din Hornbach.Foarte buna, se usuca cam in 20 min si la pret super-8 RON tubul.Foarte misto aspectul final.Nu cred ca ar fi mers pe PAL (doar daca se chituie intreaga suprafata).Am pus mana intre timp pe doua difuri TANNOY MONITOR GOLD 12". . Cred ca o sa fac doua subwoofere sau un "center" cuplat la TDA 7294 legate in punte.Daca aveti pareri astept cu interes.Bafta la toata lumea Link spre comentariu
zal Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 TANNOY MONITOR folosite ca suburi... Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 TANNOY MONITOR folosite ca suburi... E de ras, nu?Dupa ce le-am vazut caracteristicile, m-a pocnit si pe mine. Link spre comentariu
rares01 Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 alte poze cu boxele finisate ? Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 alte poze cu boxele finisate ?Erau si greu de gasit pozele cu boxele finisate . Trebuia sa fii putin mai atent Uite aici viewtopic.php?f=205&t=55007 Link spre comentariu
rares01 Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 da am observat dupaia de unde sa visez ca omu face 2 subiecte la fel in fine incheiem discutile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum