dante Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Salutare! Am un uscator de miini care nu mai functioneaza. Dupa ce l-am desfacut am gasit un CI care cred ca e defect, restul componentelor fiind componente pasive. Circuitul cu pricina este: 53a1p. Daca ma poate ajuta cineva de unde as putea sa-l procur, sau ceva echivalente. Va multumesc!! Link spre comentariu
harman37arun Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 verificati alimentarea integratului de cele mai multeori montajul nu e alimentat sau/si senzorul de miscare e defect..e la fel cu cei de la senzorii de prezenta. Link spre comentariu
nostrom Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Salut!De regula se defecteaza piesele care sunt comandate de acel integrat Nu ati spus ,ce nu face uscatorul Link spre comentariu
dante Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Am masurat la CI si am gasit o tensiune de 4,5 V, deci ar parea ca se alimenteaza. Montajul alimenteaza un motoras si o rezistenta Link spre comentariu
harman37arun Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Pentru a ne putea da seama mai bine ar fi indicat sa ne dai o poza cu montajul!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum