Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

windows 7

nutzu11v

Postări Recomandate

eu am :procesor:intel dual core 2ghz (e2180)memorie:2ghz ddr2hd:500gbplaca video este cea integrata de 256 mb 128 bit imi merge windows 7 pe acest sistem ?dstul de bine?cerinte minime :* frecventa procesor 1GHz (pe 32 sau 64 biti)* 1GB de RAM* 16GB spatiu pe hard* placa grafica cu 128MB de memorie si suport DX9 (pentru interfata Aero)* DVD-R/Wnu am inteles la ce se refera ..."si suport DX9 (pentru interfata Aero)"multumesc pt ajutor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

3

• nutzu11v

2

• danb1974

1

• Jimmy

1

Top autori în acest subiect

Vizitator ioncyca_ionut

la acest windows 7 cu fac ca jocurile sa se vada full scren am windows din august si lucru de atunci ca el si nu reusesc si nici microfonu nu pot sa if fac sa mearga dar el zice ca este instalat dar nu fuctioneaza ma poate ajuta cineva sa ifac ceva? :sparge:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Daca placa video nu are suport hw pentru dx9, nu o sa ai de exemplu efectele de transparenta

:ras: asta-i culmea, efecte de transparenţă pot obţine şi pe o placă video cu 16 mega de ram video, ba chiar şi pe mai puţin de atât, (e drept, nu pe win 7, că pentru ăla n-am de unde scoate driverele video corecte), şi când e vorba de micromoale musai "placă video cu suport dx9 hardware" pentru un efect de-a dreptul antic!!!! :ras:
Link spre comentariu

Daca placa video nu are suport hw pentru dx9, nu o sa ai de exemplu efectele de transparenta

:ras: asta-i culmea, efecte de transparenţă pot obţine şi pe o placă video cu 16 mega de ram video, ba chiar şi pe mai puţin de atât, (e drept, nu pe win 7, că pentru ăla n-am de unde scoate driverele video corecte), şi când e vorba de micromoale musai "placă video cu suport dx9 hardware" pentru un efect de-a dreptul antic!!!! :ras:
Lasa nene Compizu ca nu'i mai breaz.
Link spre comentariu

Practic, placa video trebuie sa aiba Pixel Shader 2.0+Vertex Shader 3.0, pentru Aero sau Beryl.

asta-i culmea, efecte de transparenţă pot obţine şi pe o placă video cu 16 mega de ram video, ba chiar şi pe mai puţin de atât, (e drept, nu pe win 7, că pentru ăla n-am de unde scoate driverele video corecte),

Poate doar daca scrie "Matrox' pe placa aia "de 16MB", ma indoiesc ca un GF2MX200 16/32MB putea face remaparea clusterelor din shadowing. :rade:
Link spre comentariu

Practic, placa video trebuie sa aiba Pixel Shader 2.0+Vertex Shader 3.0, pentru Aero sau Beryl.

Mai e Windowblinds. Cu ala nici nu iti trebuie driver video. :da Pt efecte mai frumoase vrea totusi o placa cu DX8.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări