nutzu11v Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 eu am :procesor:intel dual core 2ghz (e2180)memorie:2ghz ddr2hd:500gbplaca video este cea integrata de 256 mb 128 bit imi merge windows 7 pe acest sistem ?dstul de bine?cerinte minime :* frecventa procesor 1GHz (pe 32 sau 64 biti)* 1GB de RAM* 16GB spatiu pe hard* placa grafica cu 128MB de memorie si suport DX9 (pentru interfata Aero)* DVD-R/Wnu am inteles la ce se refera ..."si suport DX9 (pentru interfata Aero)"multumesc pt ajutor Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 merge lejer windows 7 pe configuratia aia. interfata Aero e defapt tema aia pe care o are si Vista, cu mai mult eye-candy. Link spre comentariu
danb1974 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Daca placa video nu are suport hw pentru dx9, nu o sa ai de exemplu efectele de transparenta Link spre comentariu
nutzu11v Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 am inteles pe me ma intereseaza sa ruleze fara probleme pe acest sistem nu e asa important sa am nush ce efecte de transparenta sau altele multumesc Link spre comentariu
Vizitator ioncyca_ionut Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 la acest windows 7 cu fac ca jocurile sa se vada full scren am windows din august si lucru de atunci ca el si nu reusesc si nici microfonu nu pot sa if fac sa mearga dar el zice ca este instalat dar nu fuctioneaza ma poate ajuta cineva sa ifac ceva? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 In primul rand zi configuratia calculatorului, zi daca ai instalat drivere pt placa de baza si video, si de unde le'ai instalat, etc. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Daca placa video nu are suport hw pentru dx9, nu o sa ai de exemplu efectele de transparenta asta-i culmea, efecte de transparenţă pot obţine şi pe o placă video cu 16 mega de ram video, ba chiar şi pe mai puţin de atât, (e drept, nu pe win 7, că pentru ăla n-am de unde scoate driverele video corecte), şi când e vorba de micromoale musai "placă video cu suport dx9 hardware" pentru un efect de-a dreptul antic!!!! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Daca placa video nu are suport hw pentru dx9, nu o sa ai de exemplu efectele de transparenta asta-i culmea, efecte de transparenţă pot obţine şi pe o placă video cu 16 mega de ram video, ba chiar şi pe mai puţin de atât, (e drept, nu pe win 7, că pentru ăla n-am de unde scoate driverele video corecte), şi când e vorba de micromoale musai "placă video cu suport dx9 hardware" pentru un efect de-a dreptul antic!!!! Lasa nene Compizu ca nu'i mai breaz. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Practic, placa video trebuie sa aiba Pixel Shader 2.0+Vertex Shader 3.0, pentru Aero sau Beryl. asta-i culmea, efecte de transparenţă pot obţine şi pe o placă video cu 16 mega de ram video, ba chiar şi pe mai puţin de atât, (e drept, nu pe win 7, că pentru ăla n-am de unde scoate driverele video corecte),Poate doar daca scrie "Matrox' pe placa aia "de 16MB", ma indoiesc ca un GF2MX200 16/32MB putea face remaparea clusterelor din shadowing. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Practic, placa video trebuie sa aiba Pixel Shader 2.0+Vertex Shader 3.0, pentru Aero sau Beryl.Mai e Windowblinds. Cu ala nici nu iti trebuie driver video. Pt efecte mai frumoase vrea totusi o placa cu DX8. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum