Vizitator keyth77 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Salut dragi colegi cunoscatori Dupa multe cautari pe acest forum fara efect evident,m am hotarat sa va intreb aici:Poate sa mi spuna si mie cineva cum sa fac sa mi mearga telecomanda de la alarma de la o distanta rezonabila fata de masina(4-5metri) si nu de langa geamul masinii cum merge acum?Mentionez ca am prelungit firul de la alarma ce receptioneaza semnalul telecomenzii si de asemenea am schimbat de 2 ori bateia telecomenzii insa fara rezultate PS:alarma este maat 679In speranta ca cineva ma va lumina,va multumesc anticipat Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Nu ai postat bine. Aici trebuia postat:viewforum.php?f=21 Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Salut dragi colegi cunoscatori Dupa multe cautari pe acest forum fara efect evident,m am hotarat sa va intreb aici:Poate sa mi spuna si mie cineva cum sa fac sa mi mearga telecomanda de la alarma de la o distanta rezonabila fata de masina(4-5metri) si nu de langa geamul masinii cum merge acum?Mentionez ca am prelungit firul de la alarma ce receptioneaza semnalul telecomenzii si de asemenea am schimbat de 2 ori bateia telecomenzii insa fara rezultate PS:alarma este maat 679In speranta ca cineva ma va lumina,va multumesc anticipatIn primul rand scoate sarma care-i pus-o la receptor si verifica bine bateria de la emitator astfel: pune un aparat de masura pe 25 Vcc si testorii pe contactele bateriei (care este montata la locul ei). Daca tensiunea scade cu 2,3V atunci cand apesi pe buton atunci inlocuieste-o. Link spre comentariu
Vizitator keyth77 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Salut,nu am masurat cu aparat pt ca nu am,dar am cumparat 3 baterii noi si tot la fel merge(de langa geamul masinii)Am incercat si cu prelungirea pe care am pus o eu la alarma,dar si fara,adica doar cu bucatica aia de fir cu care vine alarma ca si receptor si tot degeaba...cu toate bateriile in telecomanda se comporta la fel...Ce as mai putea sa fac?intreb asta pt ca am avut pe un kadett si am si pe un passat aceeasi alarma si telecomenzile mergeau/merg din casa(aproximativ 10 metri),pe cand astea de la aceasta alarma se incapataneaza sa mearga de mai departe :cry: Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Ce as mai putea sa fac?intreb asta pt ca am avut pe un kadett si am si pe un passat aceeasi alarma si telecomenzile mergeau/merg din casa(aproximativ 10 metri),pe cand astea de la aceasta alarma se incapataneaza sa mearga de mai departe :cry:Bateriile noi cumparate nu sunt automat si bune!. Verificati-le bine, deasemenea curatati si contactele bateriei din telecomanda. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Ai cumva geamurile ionizate? Frati-miu a păţit ceva asemănător după ce le-a ionizat, dar n-a scăzut aşa de mult încît să nu meargă decît de lîngă geam. Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Ai cumva geamurile ionizate? Frati-miu a păţit ceva asemănător după ce le-a ionizat, dar n-a scăzut aşa de mult încît să nu meargă decît de lîngă geam.Cum vine asta cu ionizarea geamurilor? Adica "fumul " ala depus inseamna ionizare/ Explica, te rog! Link spre comentariu
Vizitator keyth77 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 tocmai ce am curatat contactele din telecomanda si tot nu vreanu am geamuri ionizate,nici macar folie nu am pe ele...nu stiu ce se intampla cu acesta telecomanda ca o sa dau cu ea de pamant pana la urma,dar nu o fac pt ca tre sa mi cumpar alta alarma Link spre comentariu
davidut5 Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 incearca sa indepartezi antena alarmei cat poti de mult de metale Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 nu te chinui aiurea cu ea .telecomanda trebuie rescrisa deoarece este cu ;;;;;- telecomenzi cu cod saritor- distanta actionare telecomanda 60 metriai manualul alarmei poti sa o faci chiar tu ;;;;;; demonteazo si si cu niste alcol tehnic iao la curatat ... daca nu da rezultate ai in manual modalitatea de a o reanvata daca ierai m/ai aproape te rezolvam in 10 minute........... Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 nu te chinui aiurea cu ea .telecomanda trebuie rescrisa deoarece este cu ;;;;; - telecomenzi cu cod saritor - distanta actionare telecomanda 60 metri ai manualul alarmei poti sa o faci chiar tu ;;;;;; demonteazo si si cu niste alcol tehnic iao la curatat ... daca nu da rezultate ai in manual modalitatea de a o reanvata daca ierai m/ai aproape te rezolvam in 10 minute........... am uitat sa specific urmatoarele ;;;; este interzis modificarea lungimea antenei (lungimea ei este invers prop cu frecv de lucru ) a alarmei ;; alarmele cu cod saritor lucreaza la frecv in jur la 455mhz modif ant duce la micsorarea razei de lucru la asemenea frecv alarma nu este influenta de geamurile ionizate ((folie ) si tabla ;;;;iar unitatea alarmei poate fi montata sub bord cat m/ai ascunsa . Link spre comentariu
Vizitator uly Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 In telecomenzi pe partea de emisie nu e si un condensator semireglabil? Ambele telecomenzi merg de langa geamul masinii? Daca da, probabil ca totusi condensatorul semireglabil din alarma s-o fi dezacordat....noteaza-i pozitia actuala si cu o surubelnita din plastic roteste-l cateva grade in sensul acelor de ceasornic. In acest timp altcineva sa apese pe telecomanda si sa verifice daca s-a modificat distanta...e posibil sa nu se mai receptioneze deloc, atunci revii la pozitia initiala si rotesti invers....Daca numai o telecomanda functioneaza asa de aproape, inseamna ca cealalta a fost scapata pe jos, adica soc mecanic, adica probabilitatea de a-i fi dezacordat circuitul....procedura e cam aceeasi, numai ca nu necesita inca o persoana.....pe masura ce rotesti de semireglabilul din telecomanda, apesi pe unul dintre butoane, concomitent cu marirea distantei dintre tine si masina....Succes si sper sa fie asa...eu am reglat asa cateva telecomenzi care nu veneau acordate cum trebuie din fabrica. LE: telecomenzile reglate de mine erau din generatii mai vechi/mai slabe de alarme...posibil astea cu microprocesoare sa aiba circuitul oscilant de tip smd, fara posibilitatea de reglaj.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum