Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare iesiri amplificator Sansound 2x40W

Vizitator smecherul2010

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

4

• remus68

4

• djx700

4

• cry3200a

2

Top autori în acest subiect

Lasand la o parte prostiile lui djx700, uitati-va la titlul topicului, e imposibil sa nu te faca sa postezi ceva aici :ras:

Haideti ca astazi poate sunt si eu mai indulgent. :inchis ( glumesc ).
Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
Vizitator antoniu12

Am revenit! ce pot sa spun , astept sa-mi vina amlificatoru blaupunkt gta460 , restu se intelege din poze!!!o intrebare in legatura cu blaupunctul! cum pot sa in conectez la calculator!!??? ca zice pe specificatii "nivel Semnal intrare:0.1 - 8v"pozele vin putin mai incolo ca momentan mi-so stricat cablu de date !! aaa si sunt "smecherul2010" mi-am uitat parola la mail si la cont!!!! bft

Link spre comentariu

o intrebare in legatura cu blaupunctul! cum pot sa in conectez la calculator!!??? ca zice pe specificatii "nivel Semnal intrare:0.1 - 8v"

Aş zice să încerci cu nişte cabluri. Dacă nu merge aşa, s-ar putea să meargă cu sfoară.
Link spre comentariu

ALO !! CE TE CREZII!! :nebunrau: ?? YO VRAU SA ZIC DACA IL POT CONECTA LA PC!! ADICA DACA ARE INTRARE HI LOW!!!! icon_axe :bataie

Dacă ştii să citeşti, te uiţi în specificaţiile plăcii de sunet să vezi ce tensiune scoate. Dar pentru asta trebuie ca mai întîi să înţelegi instrucţiunile de folosire ale creierului. Înţelegi problema?
Link spre comentariu
Vizitator antoniu12
DACA ARE INTRARE HI LOW!!!!

:nas: Cum e aia?

aaa si sunt "smecherul2010" mi-am uitat parola la mail si la cont!!!!

...

Intrare hi = cuonectare la mp3,mp4,PC, etc .Toate (sa zicem) "casetofoanele" care au iesire pt casti!! adica semnal variabil pna la 200-300 mV

Intrare low = se foloseste un adaptor hi low care transforma semnalul primit sa zicem "de la boxele din spate" intr-un semnal care are iesire stabila intre 0.1 - 6 v

P.S.- in specificatiile placii de sunet nu scrie! dar as putea sa masor cu aparatu de masura??

P.S.2- Astept parerile voastre despre incinta va rog!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări