Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vumetru EM 84

djx700

Postări Recomandate

mi le platesti tu? :da am vb cu el, si e 50 ron un traf, nam de unde scoate 1 milion

Chiar daca nu ai bani pt 2 transformatoare si nici nu sti cum se confectioneaza, solutia este sa citesti despre tranformatoarele audio si sa le faci singur, banuiesc ca ai chef de lucru...Si inca ceva, Dj Dog are preturi decente, daca vei face si tu unul ai sa-ti dai seama de acest lucru :limb:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djx700

37

• Kosmin

9

• adicontakt

7

• Nita Mihai Cristian

6

Nu cred ca ne intereseaza astfel de detalii, la semnatura ta scrie "sonorizari profesionale" si eu stiu ca astea nu se fac gratis...Mai muncesti si stangi banii si apoi vezi tu cum si unde faci trafurile, daca nu ar fi muncite atunci nu cred ca ar mai fi apreciate!P.S. daca mai postezi aiurea topicul ajunge la bodega, daca nu stii sa te porti suporta consecintele!!! nu ne intereseaza viata ta personala!!

Link spre comentariu

ma uitam pe youtube si am vazut ca tuburile erau luminate cu albastru, in fundul tubului era un led bagat in mijlocul soclului ceea ce ma tenteaza sa fac la fel :da ce valoare de rezistenta imi trebuie sa stabilizez de la 250 v la 2 - 3 v merci !

Link spre comentariu

ledurile le-am pus in paralel cu filamentu cu o rez si dioda merg ok !aproape am terminat statia, dar am brum in boxe de la ce poate sa fie? firele puse aiurea :nebunrau:

Link spre comentariu

Poţi face multe:- scurtezi km ăia de fire;- alimentările filamentelor nu le treci pe lîngă grile;- faci legăturile de masă cum trebuie.

Link spre comentariu

am facut ce mi-a zis dj dog :)am scapat de brum 1 acum mai este brum 2 :nebunrau: sa povestesc .... cnd dadeam drumu la amplif un baz mic in boxe, si cnd se incalzeau almpile aparea un brum mai mare....acum am scapat de el :rade: dar a mai ramas celalalt.cnd apropiam varful pistolului de lipit de trafuri sau fire mi se auzea bazul in boxe cu statia opritace poate fi :)

Link spre comentariu

am pus 4 diode P600k la filament si se cam incalzesc :rade: o sa pun cate 2 sa vad daca se mai incalzesctot se incalzesc :nebunrau: ..... si condensatorul este caldut..............................................................................................................cu ajutorul unui user de pe elforum am facut ca statia sa mearga oke :101 transformatoarele trebuie sa aibe minim intre ele 5 cm de aici era brumul si voi pune o punte de 50 A sa nu fie probleme ..cam atata :101 :101

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

pfff de cand nu am mai dat click pe sb asta.......

am pus punte de 35 A pe radiator e ok :da cnd voi avea timp sa fac intrefier la un traf sa vad cum suna :ciuda:

am vazut asta pe youtube :

is mijto vumetrele alea... sti cineva ce lampa este?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări