Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vumetru EM 84

djx700

Postări Recomandate

daca fac o statie cu tuburi nu vreau sa apara nici un fel de ic sau tranzistor :) asa ca fac un preamplif cu tub

Avand in vedere ca esti incepator pot trece cu vederea, eu incercam sa iti sugerez ca nu merita sa faci un preamp cu lampa doar pt un EM84, dar daca aia e dorinta ta atunci iti doresc spor la lucru.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djx700

37

• Kosmin

9

• adicontakt

7

• Nita Mihai Cristian

6

Eu nu-l stiu pe Gabita, dar a vrut sa-l ajut.Si am sa ajut pe orice incepator care are bun simt.E foarte fain si distractiv sa faci misto... Eu prefer sa fac asta cu barosani de pe acest forum, nu cu incepatori...ca ei pot sa-ti raspunda, sa te poti distra un pic...si culmea , unii chiar stiu de gluma!

Link spre comentariu

Eu nu-l stiu pe Gabita, dar a vrut sa-l ajut.Si am sa ajut pe orice incepator care are bun simt.E foarte fain si distractiv sa faci misto... Eu prefer sa fac asta cu barosani de pe acest forum, nu cu incepatori...ca ei pot sa-ti raspunda, sa te poti distra un pic...

tot respectul
Link spre comentariu

uite ca am facut statia :rade:

merge ok, la maxim am ceva distrosiuni dar sunt acceptabile fata de ic :nebunrau:

zicetimi o valoare de rezistenta ca sa pun pe + si - condensator sa se descarce mai repede

si inca o chestie.... nu prea am bas , dar daca ii pisc din eq putin se aude bine !

Numai Bine !

http://it.tinypic.com/view.php?pic=2eo8kf4&s=6

si video :

http://tinypic.com/player.php?v=259ajwl&s=6

Link spre comentariu

Asa cum se vede si cu acel transformator de retea pe iesire ai in anod cca 2k3-2k5 in situatia cind sarcina este de 8_ohmi , nu poti sa obtii nici puterea permisa , de bas ce sa mai vorbin...,schimba traful de iesire cu unul serios si dedicat(contacteazal pe Dj_Dog eventual , sa_ti faca doua trafuri SE-EL84).

Link spre comentariu

am gasit un sasiu de tabla lanaga o magazie cu piese pe el printre care si 2 trafuri identice unu are 2 borne (cred ca e filtru) si al 2 lea are primar si secundar, scoate 14 v lam legat la iesire se aude putin mai bine dar tot fara bas si inaltele sunt cam puternice ca inainte (nu am precizat de inalte !) nus deranjante dar nu suna cum trebuie ......totul e de la trafo de iesire, :nebunrau: dar trafurile din aparatele de radio nu suna ok? sau ce traf miar trebui sa se auda bine inafara de alea de la dj dogMultumesc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări