Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor proiectare incinta

laur+

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ahegyes

8

• laur+

5

• t-daniel

3

• chorchy

1

Top autori în acest subiect

Salut ,mai am si eu cateva nelamuriri: conteaza ca dif. sa fie montat "flush" chiar daca este unul singur pe panou?...se poate pune portul br sub cutie?...ce distanta minima fata de standul boxei trebuie sa fie?...ce rol are piesa de lemn din centrul dif? .... de dispersie ? este vorba de dif tb 517 sb. Multumesc.

Link spre comentariu

Daca te referi la difuzorul de banda larga eu zic ca e obligatoriu sa fie montat flush.

Uite ce efect are flush mountul:

http://www.diy-audio.ro/index.php?optio ... &Itemid=18

Da, se poate pune tubul de reflex pe fundul cutiei. In acest caz distanta de la fundul cutiei la stand sa fie cel putin egala sau mai mare decat diametrul tubului reflex.

Referitor la piesa de lemn din centru difuzorului, ea are mai multe roluri, printre care si dispersia, afecteaza raspunsul in frecventa, evita unele unde stationare, ajuta la diminuarea break-up-ului si cine mai stie cate, probabil producatorul stie cel mai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări