Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Evident, valabil doar pentru Windows. Cum sărim pîrleazul în curtea Linux-ului, totul devine frumos şi luminos: pe Linux practic nu există viruşi...Nu exista virusi dar exista hackeri dornici de antrenament. Insa asta se rezolva cu firewall'ul care vine instalat de la mama lui in orice distributie, trebuie doar configurat. Totusi pentru anumite cerinte nu poti renunta la Windows. Link spre comentariu
spinach Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 eu am rezolvat astfel : am reinstalat OS[cu formatare hdd , am instalat soft de security USB , am bagat stick si a fost sters tot , am scos sticul , am instalat antivirus , am scanat tot pc-ul , cind am bagat stick nu a mai aparut virusul. Link spre comentariu
danb1974 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Ce va place sa va reinstalati computerul la fiecare problema cit de mica. Inseamna ca aveti timp liber girla. Eu zic sa-l reinstalati in de doua ori pe zi inainte de masa, ca sa fie sigur.Virusul reapare pe stick pentru ca computerul este infectat. Iei un cd bootabil cu antivirus pe el (cum ar fi recovery cd-ul de la Avira), cureti computerul, pui un (doar un) antivirus functional pe computer (nu tre sa te chinui cu seriale si crack-uri, sint versiuni free pt home use de la avg, avast etc.) dupa care bagi stick-ul si il cureti Link spre comentariu
gcom61 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Este corect ce spui,eu am avut instalat AVG atunci candm-am procopsit cu [genericu' ] si se ascunsese pe o partitie goala in folderul:System Volume Information de pe respectiva partitie.Am incercat sa formatez partitia insa nu stergea folderul intrucat "ceva" de acolo era folosit de system.De precizat ca obtiunea de monitorizare pt [restore point ]era dezactivata.Am formatat C:\ -ul,am intrat in Ms Dos ,am formatat si partitia cu pricina ,am instalat imaginea curata pe care o aveam (cca 5 minute cu office si tot ce folosesc).Am mai instalat in plus Defenderul de la Microsoft care nu ma deranjeaza si totul e ok. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Este corect ce spui,eu am avut instalat AVG atunci candm-am procopsit cu [genericu' ] si se ascunsese pe o partitie goala in folderul:System Volume Information de pe respectiva partitie.Am incercat sa formatez partitia insa nu stergea folderul intrucat "ceva" de acolo era folosit de system.De precizat ca obtiunea de monitorizare pt [restore point ]era dezactivata.Pai e si normal ca nu poti sa stergi tot folderul System Volume Information, daca te'ar lasa sa'l stergi nu ar mai intra win. Ceea ce trebuia tu sa faci e sa fi intrat inauntrul acelui folder, gaseai subfolderul in care se ascundea virusul, si il stergeai doar pe ala.Pe bune ca aveti prea mult timp la dispozitie vorba userului de mai sus. Am un calculator cu XP instalat acu 3 ani jumate si inca merge de zbarnaie. Ca sa nu mai vorbesc ca intre timp am facut o gramada de schimbari de hardware in el si nu a strambat din nas la nici una. Link spre comentariu
gcom61 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Dami voie sa te contrazic putin.Dupa formatarea partitiei cu pricina(logica)daca este activat serviciul de restore point folderul nu poate fi sters;daca dezactivezi chestia poti sterge fara proplemeacest folder.Cat despre deschis acest folder-nu mi s-e da voie sa-l deschid,aparand o ''eroare'' .Se pare ca virusul anticipase cativa pasi.Bine ca nu a fost unul care face copie si-n DOS. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 N-a anticipat nimeni nimic, nu mai personificaţi programele idioate. E comportament tipic Windoazei: dacă ai un proces care rulează în clasă mare de prioritate, nu poţi să îi razi executabilul (sau biblioteca). Iar dacă e într-unul din directoarele "speciale" se pare nici că Administratorul (care ar trebui să aibă drepturi depline asupra întregului calculator) n-are voie să umble. Aşa că un viciu de programare al Wingăoazei este exploatat de nişte programatori isteţi şi rău-intenţionaţi.Windows e susţinut de lene, comoditate şi ignoranţă. Majoritatea utilizatorilor consideră (greşit!) calculatorul drept ceva la fel de complex ca un ciocan şi nu se deranjează să fie măcar atenţi la el. De aici, o populaţie în continuă creştere care n-are habar că ar exista şi alternative mult mai bune la rahatul ăsta de sistem de operare, şi de aici reticenţa dezvoltatorilor de soft de a face soft pentru sistemele de operare cu adevărat bine gîndite (cum ar fi Linux sau MacOS X). Aşa că sîntem ţinuţi prizonieri într-o "temniţă" făcută de Micro$oft. Link spre comentariu
danb1974 Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 "Temnita" de facuta de noi. Se cere windows, se da windows. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum