slave2anubis Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Vreau sa imi cumpar un multimetru si nu stiu ce sa imi iau... nu il voi folosi pt cine stie ce, chesti generale, amplificatoare, depanare amplificatoare, etc... am gasit asta http://www.okazii.ro/catalog/35865358/M ... S8268.html ce parere aveti? Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 Nu stie nimeni nimica? Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 pai la cate multimetre sunt pe lumea asta nu e lucru usor sa alegi unul.alege ceva chinezesc (cum e si ala de pe okazii) dar sa scrie corect pe el Protek, UNI-T, Mastech ... si pretul e destul de bun pentru ce stie sa faca cel de pe mokaziiplus ca are 3 baterii AAA, deci scapi de stresantele baterii de 9V.testerele nu stiu cat sunt de rezistente dar cu 15lei iti poti cumpara ceva profi.cauta si M890.. de la "UNI-T" sau UT55 si vezi daca te aranjeaza,protek 506 e cam scump. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Multumesc de info am mai gasit si asta... nu stiu daca e mai ok ca cel de pe okazii... Link spre comentariu
Depanatoru Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Nu am lucrat cu el , dar multimetrul de pe okazii pare a fi destul de destept . Celalalt e ceva stas , nu iese cu nimic in evidenta . Nici macar nu masoara condensatori . Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 cam de aceiasi parere sunt si eu... daca il iau am sa va spun cum se prezinta... Link spre comentariu
Vizitator dragosvoda_is Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 atentie la undele detalii ale anuntului de pe mokazii:Detalii: Preturile NU includ TVA (19%)!!! Plata se face in RON, cursul zilei BNR!!! Comisionul aferent Okazii.ro, se adauga peste pretul afisat!!! Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Cam ce bani vrei sa investesti? Si ce anume domeniu ai vrea sa abordezi? Link spre comentariu
slave2anubis Postat Martie 1, 2010 Autor Partajează Postat Martie 1, 2010 cum am spus... domeniu este general... iar bani pana intrun milion (100 lei)... Link spre comentariu
sorinpavel Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Cum spune si stefan_ro, ti-as recomanda ceva de la uni-t Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 un multimetru bunisor si care are de toate inclusiv cap este DT-5808 la un pret rezonabil in jur la 70ron Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum