Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema mouse usb

tranzistor

Postări Recomandate

problema e in felul urmator:am cumparat de al magazinul "altex" din oras un mouse optic pe usb,l-am incercat la pc,a mers cateva minute(10-15) dupa care gata!nu-l mai recunoaste!ma duc la magazin cu el...il probeaza acolo,merge fara probleme,dar totusi,explicandu-i omului cum sta treaba e amabil si imi da altul. ajung acasa ai aceiasi problema....nu inteleg,de ce merge si apoi nu il mai recunoaste?!?porturile usb sunt bune,pentru ca am netu prin modem usb,am umblat in device manager si la mouse options de am capiat.inapoi nu ma mai duc cu el,ca zice ala ca is retardat :rade: ,aveti vreo solutie? :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tranzistor

2

• Stefan

1

• Jimmy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

n-are din greseala si un adaptor de la usb la ps/2? poate daca il infigi in mufa de soarec ps/2 il vede cum trebuie. vezi totusi ca porturile ps/2 nu-s plug and play. trebuie sa dai restart sa-l vada.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări