tranzistor Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 problema e in felul urmator:am cumparat de al magazinul "altex" din oras un mouse optic pe usb,l-am incercat la pc,a mers cateva minute(10-15) dupa care gata!nu-l mai recunoaste!ma duc la magazin cu el...il probeaza acolo,merge fara probleme,dar totusi,explicandu-i omului cum sta treaba e amabil si imi da altul. ajung acasa ai aceiasi problema....nu inteleg,de ce merge si apoi nu il mai recunoaste?!?porturile usb sunt bune,pentru ca am netu prin modem usb,am umblat in device manager si la mouse options de am capiat.inapoi nu ma mai duc cu el,ca zice ala ca is retardat ,aveti vreo solutie? Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 n-are din greseala si un adaptor de la usb la ps/2? poate daca il infigi in mufa de soarec ps/2 il vede cum trebuie. vezi totusi ca porturile ps/2 nu-s plug and play. trebuie sa dai restart sa-l vada. Link spre comentariu
tranzistor Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 nu,nu are adaptor....daca nu il fac sa mearga,probabil o sa cumpa un adaptor....sau alt mouse pe ps/2 Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 asa te test: scoate modemul USB, dai restart la pc fara nimic pe USB si baga mouseul intr-un port nou (adica unde nu a mai fost bagat) si vezi cat merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum