dan-a2 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 va rog o parere despre multimetru asta http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... 2q1ju44pk7 as vrea sa cumpar unul . nu-mi trebuie mare precizie dar este foarte util un analogic! ultima data(acum vreo 2 ani) am avut un T 4324 rusesc pe care l-am scapat pe jos si s-a dus instrumentul ! Link spre comentariu
lucione_cip Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 va rog o parere despre multimetru asta http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... 2q1ju44pk7as vrea sa cumpar unul . nu-mi trebuie mare precizie dar este foarte util un analogic!ultima data(acum vreo 2 ani) am avut un T 4324 rusesc pe care l-am scapat pe jos si s-a dus instrumentul ! Nu il recomand , am cumparat si eu acel multimetru, si nu masura cum trebuie, si nici nu l-am tinut mai mult de 1 saptamana, deoarece l-am scapat jos si ......a patit exact ca alt tau cel rusesc. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 am eu si merge perfect. am ars fuzibila de 3 ori si aparatul nu are probleme, masoara destulde bine pentru un analogic de 15 lei (atat am dat pe el) dar am avut norocul ca a fost pe incercate, din 3 aparate 2 masurau aiurea pe rezistente (pe tensiuni nu le incercasem) Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 multumesc ptr.sfaturi !la 23lei merita! daca nu-l scap pe jos Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Pretul are inclus TVA si e cel postat acolo. Am utilizat acest instrument (nu era al meu) dar functiona bine. Poti incerca si resuscitarea multimetrului rusesc - se gasesc instrumente (nu chiar la marimea aia, dar se pot face adaptari). Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2010 acum l-am cumparat !(nu de acolo ci de la un magazin de electrice)masoara acceptabil; cel rusesc :nu mai exista, decat placa de baza sper sa nu-l scap pe jos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum