Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

memorii 4g (2x2g)

bogdy

Postări Recomandate

Buna ziua.Vreau sa-mi fac un sistem pe intel si la bugetul pe care il detin m-am gandit la o placa de baza gigabyte p43-es3g pe socket lga775 ich10 si un procesor dual-core e6500.problema este ca as vrea sa-mi pun 4g de ram ddr2 (kit 2x2g) in dual channel si v-as ruga sa-mi dati o sugestie pt ce tip de ram sa optez si binenteles sa nu am probleme de incompatibilitati. cu ce fsb este mai indicat sa iau:667,800 sau 1066 pt placa de baza respectiva?Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

2

• bogdy

2

• dragos2009

1

Top autori în acest subiect

dap, daca iei 1066 merg fara probleme. daca ti-e la indemana, ia cu radiator. sunt mai bune pentru overclocking, si chiar daca nu vrei sa le overclockezi, ai un plus de fiabilitate.legat de branduri, cateva branduri bune sunt Kingston, Corsair, OCZ, Crucial, nu neaparat in ordinea asta. pe langa astea, mai sunt si altele care ar putea fi mentionate. oricum, sa nu cumperi Elixir sau Zeppelin.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări