Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

emitator wireless

Vizitator obitzu

Postări Recomandate

Vizitator obitzu

cum as putea sa imi fac un emitator de wireless(bine-inteles ca,cu ajutorul internetului)am auzit ca se poateam si vreo 3 psp-uri si 2 laptopuri si miar convenii sa am internet pe ele in perimetrul casei

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

4

• Stefan

1

• Jimmy

1

• adicontakt

1

Top autori în acest subiect

in cazul in care nu vezi am scris : "as vrea sami fac"nu sami cumparun dictionar?

Tu ai idee cam ce cunoştinţe de electronică, proiectare PCB şi programare presupune construirea unui router wireless?
Link spre comentariu

in cazul in care nu vezi am scris : "as vrea sami fac"nu sami cumparun dictionar?

Haide bree ratza, si-a luat baiatul un patent nou si un colac de sarma. Ce ai dumneata impotriva sa isi faca LAN ? Mosu Tuti.
Link spre comentariu

de ce tehnologie dispui pentru asa cevadacă eşti dotat, dar după câte ştiu în RO nu există tehnologie pt aşa ceva, deci dacă dispui te tot ce îţi trebuie poţi scoate pe piaţă un nou model, un nou brand şi cu ocazia asta ne faci şi o imagine în afară.dar fără oarece investiţie nu cred că e posibil, dispui măcar de 10 mil dolărei să-ţi pui visul în practică ?
Link spre comentariu

mda....io vorbeam serios...nu avem chef de caterinca urata....poate exista si pe forumu asta un baiat serios inafara de cei paraleli cu electronica!

psp-urile alea si laptopurile alea sunt construite de tine?
Link spre comentariu

Exista destui "baieti seriosi", care stiu cu ce se mananca electronica digitala(ratza, danzup, etc, etc)dar ce doriti dvs. e o bazaconie, fara suparare!!!Ce vreti sa spuneti cu "vreau sa-mi construiesc un emitator wireless"?!.

Fabricarea in regim home-made a unei banale placi de retea10/100 pe PCI, avand la dispozitie un procesor 3COM, e crima, inseamna ca amatorul sa aiba cunostinte "beton" in protocolul TCP/IP, cunostinte la nivel de excelenta in domeniul microcontrollerelor, sa fie 'tatic" in producerea PCB-ului multistrat, etc.Plus ca acea placa de retea "home-made" va costa undeva la 100 euro!

Un router wireless nu poate fi construit cu trei tranzistori recuperati, cinci condensatori, 6 rezistoare, si o sarma ca antena!!! :ras:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări