Mircea Bartic Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 Acum NeXuS_3 sincer vorbind..ai alege un subw profi pt masina ta ?NU 8) Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 18, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2005 Haide ca nu vreau sa deschid o polemica pe tema asta, sunt multe de spus , si pot veni cu argumente si contraargumente pentru fiecare tip de dif in parte .....Dupa cum am mai spus si ma repet ..eu unu in masina imi pun ordine in ganduri ,sunt atent la trafic , etc, ascult muzica la volum infim , si mi se pare mult si un subwoofer cu dif de 10" fie el special destinat pentru auto , sau prof, .......Dar am prieteni care nu au toate tiglele pe casa , si dat fiind ca ma mai pricep cat de cat sa fac o incinta etc, si am si sculele necesare , ceea ce mai fac , fac pentru iei , tinand cont de gusturile lor , ..si daca li se pare EXTRACOOL, sa aiba in portbagaj un subwoofer cu dif , sau difuri de 15 , asta fac , in fond sunt banii lor....... Link spre comentariu
C0B Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 Pai atunci spune si ce amplificare o sa foloseasca si ce spatiu este disponibil etc.. Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 18, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2005 Ca spatiu :Portbagaj, CIELO, SUPERNOVA , ...LOGAN...Amplificatoare sunt curios ce aduc , ..au zis ca le aduce cineva care lucreaza in Italia....Pana cand isi fac rost de amp'uri , le fac la pistol/viteza niste amplificatoare cu tda1562.....pentru fiecare canal ........... Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 Nu sunt in totalitate de acord cu "Sunt difuzoare cu muschi...mari..stiu sa "dea" bine dar in masina nu isi au locul. ...................... parerea mea este ca difurile profesionale nu isi au locul pe auto" Poa sa fie de auto poa sa fie profesionale , dif de 10" ,......de 18" au aceeasi diametru fie ca sunt auto sau pro , iar incintele sunt la fel ....., nu poti sa zici ca o incinta pentru dif de 15" , auto , are un volum mai mic decat una de 15" pro...Una din diferente este ca alea de auto specializate, au randament si putere suportata mai mare decat alea "pro"...dar volumele sunt volume , iaDifurile auto sunt special proiectate ca sa iasa cutie mica la ele.Parametrii lor le permit utilizarea in incinte mici. Randamentul e mai scazut dar se compenseaza prin putere si cursa lunga. De coborat nu trebuie sa coboare prea mult deoarece mai amplifica si spatiul mic din interiorul masinii Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 18, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2005 Am polemizat ce am polemizate , dar acuma serios vorbind , lasand la o parte , "gusturi si preferinte".cu DY 1556 8O merge facut subwoofer? sau unde pot gasi parametri pentru iel ..ca am cautat pe net de am innebunit.......Daca nu merge , sau nu gasesc specificatiile dif'ului DY 1556 8O, fac un subwoofer cu un singur dif si anume :DYA1270-68-40.....diametru convenabil , constructie simpla, volum mai mic....43~44 litri , cu un singur rezonator Helmholtz. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 daca nu are Vasile (Frunzila) parametrii, atunci nu prea ai de unde sa-i faci rost :? Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 18, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2005 Pai Vasile sau "Frunzila " cum ii zici tu , nu a zis nimica.... :cry: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 Frunzila nu are parametrii pentru fiful ala de la kon Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 18, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2005 K , si mersi mult! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 ca tot veni vorba de difuri mari puse in portbagaj sa va zic ce am vazut azi :shock: :shock: unu avea in portbagaj la un PEUGEOT 405 doua difuri de 18" dar mie mia placut modul lui de montare a difuzoarelor :lol: - in fundul portbajajului - sau aproape de fund avea un panou vertical cat tot portbagajul - si acolo erau infipte difuzoarele cu magnetul spre interiorul masinii si fata in portbagaj (ceea ce a mai ramas din el) si pe difuri scria I`VE GOT (pe ala din stanga) THE POWER (pe cel din dreapta) :twisted: - si referitor la sunet - va dati si voi seama ce era acolo :twisted: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum