Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 proiecte si 2 intrebari.....

notchman

Postări Recomandate

Vreau sa fac 2 subwoofere..cu difuzoarele :HP-10W DY 1556 8O Credeti ca le pot pune intr'una din incintele de pe POLKAUDIO? si care incinta se preteaza mai bine pentru iele ?"BX-12-2B" de pe "telecomenzi.ro" se poate folosi ca subwoofer...?Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• notchman

11

• C0B

5

• Mircea Bartic

5

• Sharky

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu cunosc nici un difuzor BX SI nici nu-ti recomand difuzoare de la kon pentru puteri mari sau aplicatii pretentioase.

nu e un difuzor, e o incinta produssa de ei

Vreau sa fac 2 subwoofere..cu difuzoarele :HP-10W DY 1556 8O Credeti ca le pot pune intr'una din incintele de pe POLKAUDIO? si care incinta se preteaza mai bine pentru iele ?Va multumesc!

la banii care-i dai pe difuzoarele alea de la telecomenzi. ro , mai bine iei doua HP15W (15" 200W) si faci niste incinte de subwoofer bandpass de ordinul 4.rezultatul va fi net superior :twisted: (calitatatea sunetului si SPL)
Link spre comentariu

Un PM, cu niste preturi .... :oops: pentru HP15W.Cu hp10w, nu merge ?(ca am vazut ca frecventa de rezonanta este pe la 50hz) vreau o incinta de subwoofer pentru auto , care sa intre intr'un portbagaj , nu conteaza daca este bandpass, dar cu 15" o sa am o incinta cat masina.....

Link spre comentariu

Intrebarea mea este :De ce lumea cauta sa cumpere difuzoare pt uz profesional cu impedanta de 8 ohmi si sa le inghesuie in incinte in portbagajul unei masini?HP15W are nevoie de o incinta cat trei sferturi de portbagaj de dacia!!Nu e mai frumos sa iei un difuzor destinat pt auto ?

Link spre comentariu

1- Nu toata lumea are de dat 200~300euro pe un dif ....special conceput pentru auto..2-Asta'i mania acuma la romani,......... difuzoare imense :shock: in masini... Eu unu in masina ascult muzica la 2~3 w.....si puteam sa am sute de wati..

Link spre comentariu

Nu le pun pe masina mea in nici un caz , iar pentru omu care vrea sa'si puna asa ceva ......nu garantez pentru sanatatea lui ....dar gusturile nu se discuta...Ir ca sub pana la urma o sa fie 1 , unull singur , dar posibil cu 2 difuri ,....probabil cu unul singur... 8)

Link spre comentariu

1- Nu toata lumea are de dat 200~300euro pe un dif ....special conceput pentru auto..2-Asta'i mania acuma la romani difuzoare imense in masini...Eu unu in masina ascult muzica la 2~3 w.....si puteam sa am sute de wati..

Aiurea...daca nu are sta acasa...jkin...Nu stiu unde ai vazut preturile alea ... dar in gama asta de pret(50E-100E) gasesti dif auto de la SAL de la JBL de la Infinity de la GZ ..optiuni sunt.Eu am facut aceeasi manevra...nu prea inteligenta...si zic eu ca nu se merita investitia si munca.Sunt difuzoare cu muschi...mari..stiu sa "dea" bine dar in masina nu isi au locul.In fine fiecare face cum crede, parerea mea este ca difurile profesionale nu isi au locul pe auto.Deasemenea vazusem ca multe firme de pro audio au linie de AUTO...so..daca erau asa bune pt auto astea profesionale clar ca le bobinau pe 4 ohm si asta era.
Link spre comentariu

Nu incerca cu difuri profi daca vrei boxe de masina ca o sa iti iasa mari.Aici pt bas se folosesc difuri de la 15" in sus, unul de 12" sau mai mic nu se va descurca cu basul cum se descurca un dif auto (de calitate) de aceeasi dimensiune.Cu difuri profi obti randament mare, dar din pacate si boxele ies prea mari.

Link spre comentariu

Nu sunt in totalitate de acord cu "Sunt difuzoare cu muschi...mari..stiu sa "dea" bine dar in masina nu isi au locul. ...................... parerea mea este ca difurile profesionale nu isi au locul pe auto" Poa sa fie de auto poa sa fie profesionale , dif de 10" ,......de 18" au aceeasi diametru fie ca sunt auto sau pro , iar incintele sunt la fel ....., nu poti sa zici ca o incinta pentru dif de 15" , auto , are un volum mai mic decat una de 15" pro...Una din diferente este ca alea de auto specializate, au randament si putere suportata mai mare decat alea "pro"...dar volumele sunt volume , ia

Link spre comentariu

Pai unde ca la automotive nu au!!Acuma sa nu imi zici ca daca e pe 4 ohmi e destinat auto :).In fine or fi...auto inseamna mashinutza aia care e a ta si o speli si mergi cu ea la piatza la faculate si cu fata la film..nu vreo dubitza plina de acumulatori 2 alternatoare de 180A si o cutie de 300L cu 2 difuri de 18 pe post de vibromasaj.Aici vorbeam de difuzoare 10 - 12 " hai 15".In fine principalul neajuns este spatiul ocupat..si fiecare face ce vrea..eu mi-am zis parerea stangace..nu prea ma pricep..dar am dat cu bata in balta si eu o data si am zis sa imi expun parerea.Acum NeXuS_3 sincer vorbind..ai alege un subw profi pt masina ta ?

Link spre comentariu

Nu sunt in totalitate de acord cu "Sunt difuzoare cu muschi...mari..stiu sa "dea" bine dar in masina nu isi au locul. ...................... parerea mea este ca difurile profesionale nu isi au locul pe auto" Poa sa fie de auto poa sa fie profesionale , dif de 10" ,......de 18" au aceeasi diametru fie ca sunt auto sau pro , iar incintele sunt la fel ....., nu poti sa zici ca o incinta pentru dif de 15" , auto , are un volum mai mic decat una de 15" pro...Una din diferente este ca alea de auto specializate, au randament si putere suportata mai mare decat alea "pro"...dar volumele sunt volume , ia

Ba chiar asa e!!! uita-te si ai sa vezi.. o incinta auto pt un dif de 10 inch va avea un volum recomandat de max 50 litri..in schimb la un 10" inch pt casa ajungi si la 100L.Tocmai asta e ideea.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări