Vizitator Fantoma Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Ma poate ajuta cineva cu realizarea unui cablaj? Si daca poate sa imi puna in pachet si componetele necesare. Proiectul este acesta: http://www.niqro.3x.ro/miniorga/miniorga2009.htmEste pen-pen ultimul proiect acelea cu 6x3 leduri. Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 tu glumesti, nu? vrei sa-ti faca cineva cablajul, si sa-ti trimita si piesele? ti-e greu sa postezi la bazar?EDIT: am uitat astea Link spre comentariu
Vizitator Fantoma Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Bn atunci doar cablajul dar dami un site unde gasesc toate piesele k nu am chef dau vreo 20 de comenzi si sa ma coste mai mult transpotul pe mivarom am casit doar cateva piese si spunem cat mar costa cablajul? Link spre comentariu
papyreloaded Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 si spunem cat mar costa cablajul?Pretul cablajului se stabileste in lei/valuta, nu in mere.Incearca sa cauti la servicii, poate printr-un miracol inexplicabil vezi anuntul cuiva care realizeaza cablaje Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum