Vizitator alexBaza02 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 am si eu o problema.imi cer scuze daca s'a mai scris despre aceasta tema pe site...am un laptop nou, cumparat de 2 sapt, la cutie, un hp pavilion dv6 1200 sq, cu un windows 7 x64 pe el fara licenta (instalat de mine). aseara l'am instalat, iar astazi a inceput sa faca figuri, adica se blocheaza complet, nu mai reactioneaza la nici o comanda, cursorul nu se mai misca, merge doar sa il sting de la botunul on\off,adica imi ingheata imaginea fara nici un avertisment (eroare) inainte sau vreo notificare dupa ce il deschid iarasi cum ca ar fi vreo problema cu sistemul. asta se intampla doar cand navighez pe internet , cand folosesc utorrent sau cand am jucat nfs shift. cand foloseam utorrent se bloca mai des,de fiecare data cand foloseam laptopul.de cand l'am dezinstalat se mai blocheaza, dar nu la fiecare utilizare. folosesc internet explorer 8, iar ca antivirus am versiunea gratuita de la avg. sistemul laptopului este cam asa: 320 gb, 4 gb ram DDR2, procesor pentium 2 core t4200 la 2.00GHz, placa video ATI Mobility Radeon HD 4530. care ar fi problema? as fi foarte recunoscator daca m'ati putea ajuta. numai bine! Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 xp ai pus pe el? ar fi un inceput sa vezi daca ruleaza bine cu xp-ul , o alta posibila problema ar putea fi ca nu s-au instalat driverele cum trebuie sau care trebuie . ce varianta de win 7 x64 ai pus (ce build) ? e cumva vre-o varianta modificata cu drivere si aplicatii incluse? Link spre comentariu
Vizitator alexBaza02 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 cand l'am cumparat avea instalat pe el windows wista home premium cu licenta si care mergea f bine, fara ca macar odata sa mi se blocheze, da' noh, am zis sa pun si eu windows 7. l'am instalat si si acesta mergea fara ca macar odata sa se blocheze. l'am formatat insa iarasi pentru ca aveam doar 2 partitii, una de 290 gb si una de 10. l'am formatat, am pus iarasi windows 7. asta a fost acum 2 seri. ieri cand l'am deschis, dupa ce am descarcat drivere lui (chiar de la hp de pe pagina si fix pt modelul meu de laptop) si dupa ce am instalat cele care au fost mai de baza (video, audio) (desi ele mergeau si inainte sa le instalez, probabil a instalat windows'ul ceva) au cam inceput problemele. dupa ce am instalat utorrent'ul au inceput sa fiu mai exact. l'am dezinstalat , dar totusi se mai blocheaza cand navighez pe internet. sau cand am jucat nfs shift. momentan am instalat windows 7 x64 ultimate, dar nu stiu daca e varianta modificata sau cu drivere incluse. windows xp am incercat sa il instalez odata, dar mi'a dat o eroare, un ecran albastru. ce problema ar putea avea? software sau hardware? sa incerc sa schimb windows'ul inca odata? sa instalez o copie noua de windows 7 si sa vad cum se comporta? Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 greu de spus de la distanta , incearca sa re-instalezi windows 7 si baga driverele in ordinea asta : placa de baza , placa video , si dupa aceea restul de drivere . da restart dupa fiecare instalare fie de driver fie de soft. l.e. incearca sa dezinstalezi inainte nfs-ul si vezi cum se comporta , cat la suta din procesor si din ram sunt ocupati cand deschizi jocul? Link spre comentariu
Vizitator alexBaza02 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 imi pare rau, dar nu stiu cum sa aflu cat la suta ocupa fiecare cand ma joc. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 ctrl+shift+del si se deschide task managerul , chiar daca te scoate din joc tot o sa trebuiasca sa se vada Link spre comentariu
Vizitator alexBaza02 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 am deschis jocul si imi apare asa: CPU Usage 22 % iar memorie 1, 56 GB. sunt bune informatiile astea sau trebuie sa ma uit altundeva? Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 sunt bune , se pare ca nu e incarcarea mare , altceva cauzeaza blocarea calculatorului, dezintaleaza nfs-ul si vezi c eprobleme sunt atunci Link spre comentariu
Vizitator alexBaza02 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 o sa il dezinstalez, dar nu cred sa fie o problema din cauza jocului, pt ca mie mi se blocheaza cel mai mult atunci cand navighez pe internet.astazi nici macar nu m'am jucat, si laptopul tot mi s'a blocat de cateva ori. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 incearca alt eplorer de internet gen opera sau mozzila firefox in loc de internet explorer Link spre comentariu
Vizitator alexBaza02 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 acum am instalat opera. sa vedem... daca nici asa nu merge, instalez windows'ul din nou. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 N'are nici o treaba browserul. Asigura'te ca win7 ala e varianta retail. Dupa aia ia'ti toate driverele si baga'le in ordinea asta: placa de baza (pe asta ia'o de la Intel -> Intel INF Update Utility), sunet, video, LAN, wireless si NU descarca quickplay, quick launch buttons sau quick touch ca nu merg pe win7. Pe cat posibil ia'ti drivere de la fabricantul placii, wireless daca ai Intel ia'ti de la Intel ultimul driver, video poti sa le pastrezi pe alea de la HP ca altfel e mai mult de lucru sa il instalezi pe ala oficial. Daca vrei sa folosesti butoanele quickplay (adica alea de pe bara touch) la altceva vezi aici: http://quickplay.hostzi.com/ Volumul, mute si wireless merg de la mama lor in win7 nu iti trebuie nici un driver pt ele. Daca mai ai probleme zi'mi, am 2 laptopuri HP si cu ambele am avut de furca pana le'am facut sa mearga bine, si cu ocazia asta am invatat tot ce am vrut si ce nu am vrut despre ele. Link spre comentariu
Vizitator alexBaza02 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 "sunet, video, LAN, wireless si NU descarca quickplay, quick launch buttons sau quick touch ca nu merg pe win7"toate driverele instalate pe laptop sunt descarcate de pe pagina hp si sunt luate pentru windows 7 x64, inclusiv quick launch buttons si quick touch.iar urmatoarea problema e ca nu stiu ce inseamna windows varianta retail. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 aia care a iesit pe piata , faza e ca si rc1 era stabil arianta 7100 am mers cu ea mai bine de juma de an Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 eu am acuma instalat win 7 x64 version 6.1 (build 7600) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum