raduradu Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Salutare . Am un calculator dual core placa de baza Asrock ConRoeXFire-eSATA2, hdd pe sata2 160g, 1g ddr2 ram, video 512Mb, si imi apare eroarea ``1394 guid are invalid in both cmos and flash``, dupa care imi cere F1, si ruleaaza in continuare, de cateva zile imi apare tot aceiasi eroare la inceput dau F1 si imi apare ecran albastru cu eroare ``Bad Pool Header``. Mentionez ca am Windows 7 instalat. Am tot citit pe net tot felul de chestii `` MAC-ul la firewire``, daca are cineva o solutie? Multumesc o zi buna Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 vezi daca poti sa dai disable la firewire din bios. sau poate ar trebui rescris bios-ul. Link spre comentariu
raduradu Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 help!!! Link spre comentariu
raduradu Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 :cry: :cry: Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 poti intra in bios?ai incercat sa resetezi bios-ul?ai incercat sa rescrii bios-ul? Link spre comentariu
raduradu Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 in bios pot intra, dar unde dau reset bios Link spre comentariu
ollync Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Din BIOS incearca sa dai un Load default settings sau ceva de genu asta, daca nu pe placa de baza undeva in apropierea bateriei trebuie sa fie un jumper - Clear Cmos. Uite un link cu manualul placii --> http://europe.asrock.com/manual/ConRoeXFire-eSATA2.pdf. Jumperu este chiar in stanga bateriei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum