Vizitator stefanservice Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 salacer aspire 3000, sampon la 1800mhz, baterie 14.4V, 4800mA. stins, in linux, in msdos, led-ul care indica incarcarea, functioneaza super, se incarca in 2 ore si tine incarcat mai bine de doua ore. sub xp hardware functioneaza super ok daca are bateria scoasa, iar cu acumulatorul introdus merge foarte prost, incarca xp-ul i 10 minute, desi tine 2 ore incarcat si led-ul indica terminarea incarcarii, inticatorul software al bateriei arata maxim 7% oricat il las la incarcat si vesnic imi apare warning batery low. incarcator original, acumulator original, nu am incercat cu windows 7 ,vista sau 98. nu am incercat cu alta baterie dar am desfacut-o pe aceasta si pare ok, are 4 celule a cate 2 acumulatori li ion, incarcate full fiecare celula are 4,2v, descarcate 3,6v, bateria nu se descarca in timp singura. multumesc Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 e posibil sa trebuiasca resetat chipul din baterie , s-a mai discutat pe undeva pe forum problema asta , numai stiu exact unde Link spre comentariu
Vizitator stefanservice Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 am resetat cipul din baterie dar se comporta la fel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum