Vizitator robertsuk19 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 am un plyer auto pyle plbindv7 si nu imi vede mp3-urile facute cu nero (ISO 9660) cum scriu un cd cu mp3-uri cu alt format inafara de ISO 9660??astept raspunsurile voaster . multumesc Link spre comentariu
Vizitator robertsuk19 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 informatile astea mi-le da in manualu de utilizare ... intrebarea este cu ce program sa fac si eu mp3-urile k in nero din 30 de mp3 vede doar 4 NOTE! - The file name is only displayed in English. - This DVD player is compatible with the "MPEG-2 Audio Layer 3 "," MPEG-2.5 Audio Layer 3", MP1, MP2, etc. - This DVD player is not compatible with ID3-Tag. - Do not play CD-R/RW discs containing any files other than music CD files, MP3 and JPEG files. - Programmed playback is not possible with MP3 discs. - When writing MP3 files on CD-R/RW discs, select "ISO6990 level 1" as the writing software format. Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 cu ce program sa fac si eu mp3-urile k in nero din 30 de mp3 vede doar 4 Incercati cu Magic ISO. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Manualul e foarte clar. Şi spune clar că:- DVD-Playerul are probleme cu redarea CD-urilor care conţin mai mult decît doar MP3-uri; bănuiesc că asta înseamnă că are probleme şi la redarea CD-urilor care conţin directoare în care sînt MP3-uri;- Vrea ISO9660 "level 1" care de fapt e Mode 1, în "Nero speak" (terminologia Nero). Deci, fă-i astfel de CD-uri. Adică: Data CD, ISO9660 Mode 1, şi scoate toate restricţiile de relaxare pe care le vezi în fereastra în care setezi modul CD-ului.În Nero poţi băga cîte mp3-uri încap pe CD, nu există decît limită de capacitate, dacă ţi-a refuzat inserarea a mai mult de 4 mp3-uri s-ar putea să faci greşeala să vrei să faci un CD Audio în care să bagi mp3-uri, Nero interpretînd că vrei să decomprimi mp3-urile în wave-uri necompresate şi să le scrii pe CD, caz în care cele 4 mp3-uri s-ar putea să-ţi umple tot CD-ul, capacitatea lui în audio fiind de max. 80 minute. Dacă ai 4 mp3-uri cu mixuri care fiecare ţine 20 de minute, s-a dus spaţiul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum