Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

XA 4000

Vizitator danny4you

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

2

• remus68

2

• Jimmy

1

• zal

1

Top autori în acest subiect

Vrei sa faci o clona a amplificatorului respectiv ? Unde il vei folosi ? Schema e destul de stufoasa, cu reglaje precise si greu de efectuat. E destul de greu abordabila si pentru cineva cu multa experienta in PA-uri.

Link spre comentariu

Iti recomand sa capeti experienta in domeniul amplificatoarelor de mica putere , si apoi impreuna cu alti doritori mai experimentati ( oricum nu singur! ) sa constituiti un grup de lucru , care sa analizeze problemele pe care le ridica un asemenea proiect , nu va jucati cu semiconductori de valoare mare , caci sunt tensiuni si curenti mari , evolutia se poate face numai in pasi marunti ! Pacat ca actualele setari ale forumului nu permit atasarea de documente mai mari de 1Mb , caci mai am scheme de interes pentru cunoscatori , si este pacat ca nivelul de informare in ROMANIA este extrem de scazut , datorita lipsei de scheme de calitate , si se perpetueaza nesfarsit KKTurile de ipa tda stk lm etc , numai bune pentru retarzii care nu vor sa vada viitorul....

Link spre comentariu
Vizitator danny4you

apropo fac de mult amplificatoare am crezut ca a mai construit cineva etajele nu neaparat si sursa, nu am mare experienta in teorie dar garantez ca o sa-mi iasa tot bine inafara de sursa afost mult pina iam auzit vocea la etaj restul nui problema

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări