Vizitator danny4you Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 a incercat cineva etajul de amplificare xa 4000? Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 e pe pagina 8, in topicul cu scheme de amplifuri, in primul post. cred ca a 2-a schema din postul lui hpavictor.EDIT: se pare ca fisierul respectiv nu mai exista pe server :cry: Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 cl1200 sunt la fel Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 schema xa4000 Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Vrei sa faci o clona a amplificatorului respectiv ? Unde il vei folosi ? Schema e destul de stufoasa, cu reglaje precise si greu de efectuat. E destul de greu abordabila si pentru cineva cu multa experienta in PA-uri. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Iti recomand sa capeti experienta in domeniul amplificatoarelor de mica putere , si apoi impreuna cu alti doritori mai experimentati ( oricum nu singur! ) sa constituiti un grup de lucru , care sa analizeze problemele pe care le ridica un asemenea proiect , nu va jucati cu semiconductori de valoare mare , caci sunt tensiuni si curenti mari , evolutia se poate face numai in pasi marunti ! Pacat ca actualele setari ale forumului nu permit atasarea de documente mai mari de 1Mb , caci mai am scheme de interes pentru cunoscatori , si este pacat ca nivelul de informare in ROMANIA este extrem de scazut , datorita lipsei de scheme de calitate , si se perpetueaza nesfarsit KKTurile de ipa tda stk lm etc , numai bune pentru retarzii care nu vor sa vada viitorul.... Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Da , ceva gen Rotel , McIntosh , Leach Marshall probabil ar putea fi un bun punct de plecare....sau un alt gen de abordare cum ar fi Heed....au dovedit ca se poate si ieftin ! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Aşa e, majoritatea vor kituri cu 3 trz care să scoată 5kW, să zgîlţîie mahalaua. Ce are mai mult de 5 trz creează lene cronică instantaneu. Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 am construit etajul de amplificare si merge tun doar cu doi tr.finali Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 am sa pun si pozele Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 apropo fac de mult amplificatoare am crezut ca a mai construit cineva etajele nu neaparat si sursa, nu am mare experienta in teorie dar garantez ca o sa-mi iasa tot bine inafara de sursa afost mult pina iam auzit vocea la etaj restul nui problema Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 faceam acum 15 ani QAD405 ce sa fac acum ipa400 sau 800 alea sunt pistol cu apa si nu imi place cum suna sunt reci Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 am sa pun si restu de finali sa vedem ce spune Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Cinci postari consecutive ! Mai bine apuca-te de lucru ! Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Ma scuzati am gresit si acum nu mai pot sa le modific Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum