Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce parere aveti despre Iwatsu SS-5702

srdjan

Postări Recomandate

salut! sunt in cautarea unui osciloscop si ma intereseaza ce parere aveti despre Iwatsu SS-5702. am gasit la 80 de euro si vreau sa stiu daca merita sau nu. sunt in cautarea unui osciloscop si din pacate bugetul pt hobby e cam sarac in ultima vreme. daca stiti vreo sursa buna de osciloscoape imi spuneti si mie va rog. poate gasesc ceva mai interesant. asta mi s-a parut ok pentru ca are 2 canale la 20mhz si probele sunt incluse in pret. problema e ca e cam vechi si nu stiu daca va mai avea viata lunga crt-ul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srdjan

5

• sorinpavel

2

• walyd

1

• Nonny149

1

Top autori în acest subiect

pai chestii generale... deocamdata am lucrat foarte putin cu circuite analogice. la circuite digitale am gasit metode de diagnosticare dar insemna si munca in plus... in principiu pentru depanari audio/video prevad ca il voi folosi desi probabil destul de putin. poate o sa ma joc si cu emisii-receptii radio de putere foarte mica si sau pe frecventele libere. precizez ca studiez automatizari... in rest nu pot sa spun ca m-am orientat spre vreo profesie in care osciloscopul sa fie unealta de baza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări