srdjan Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 salut! sunt in cautarea unui osciloscop si ma intereseaza ce parere aveti despre Iwatsu SS-5702. am gasit la 80 de euro si vreau sa stiu daca merita sau nu. sunt in cautarea unui osciloscop si din pacate bugetul pt hobby e cam sarac in ultima vreme. daca stiti vreo sursa buna de osciloscoape imi spuneti si mie va rog. poate gasesc ceva mai interesant. asta mi s-a parut ok pentru ca are 2 canale la 20mhz si probele sunt incluse in pret. problema e ca e cam vechi si nu stiu daca va mai avea viata lunga crt-ul. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Cam ce ai vrea sa masori cu el? Adica la ce te-ai gandit ca o sa-l folosesti? Link spre comentariu
srdjan Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 pai chestii generale... deocamdata am lucrat foarte putin cu circuite analogice. la circuite digitale am gasit metode de diagnosticare dar insemna si munca in plus... in principiu pentru depanari audio/video prevad ca il voi folosi desi probabil destul de putin. poate o sa ma joc si cu emisii-receptii radio de putere foarte mica si sau pe frecventele libere. precizez ca studiez automatizari... in rest nu pot sa spun ca m-am orientat spre vreo profesie in care osciloscopul sa fie unealta de baza. Link spre comentariu
walyd Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 buna searva recomand unul care sa vezi ceva pina la 100mHz(daca iti doresti ceva pt hoby de la domeniul radio in jos)si cit mai ieftin adica de la 120mhz in josstima Link spre comentariu
srdjan Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 multumesc de sugestie... cand o sa fiu pregatit financiar o sa vad ce oferte vor fi pe piata si am sa revin... m-am hotarat sa mai astept vreo 2 luni Link spre comentariu
srdjan Postat Februarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2010 se poate inchide... pana la urma se ia acest oscilloscop a carui pret s-a redus la 65 de euro dar imi revine la cost 0 (favor la favor) deci e bun asa cum e pentru inceput Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Daca e si functional, sa-l folosesti sanatos .Sincer, ma cam oftic la pretul asta Link spre comentariu
srdjan Postat Februarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2010 functional + manual de utilizare si service + 2 probe 1Xdin pacate intra pe mana mea abia in aprilie ca e in Vienna Link spre comentariu
Nonny149 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Marfa osciloscopul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum