Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 21, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2005 ....Tu ai cunoscuti care chioar iti dau... .Esti norocos .Si eu am cont la trelezimex dar cum nu sunt persona juridica :( ...Sa-mi zici cum suna .. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 si ce daca nu esti persoana juridica, si contul meu e facut pe numele meu si nu am probleme, comand de vreo 2 sau 3 ani de la ei Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 25, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2005 Mie mi-au dat telefon ca am scris la suport si mi-au explicat ca la mine in Cluj numai daca imi trimit colect pot lua de la ei .Deci nu are rost ca dau bani si pe posta...Si nu au o tona din ce au scris in oferta ca este in stoc :( . Si ca persoana fizica imi trebuie ceva autorizatie de depanator elctronist..in fine acuma cumpar de la magazinul lor pentru persoane fizice(Dr. Video) ce gasesc.Pacat ca nu au cam nimic si nu practica reducerile de la telezimex cei de la Dr Video.As lua si eu rezistente cu 300 de lei si 400 de lei ..dar nu mai au de 1 an desi in oferte este trecut in stoc.....off... Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 stie cineva daca tweeterele SAL DTF 10 sunt etanse ( adica daca le pot monta la niste boxe etanse de compresie fara sa le stric)???? Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 26, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2005 Daca seamana cu dtf 12 atunci nu sunt :( Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 da..partea din spate este identica cu cea de la DTF 12 doar prinderea din fata difera....pai ce crezi ca se intampla daca totusi le montez intr-o incinta etansa??? Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 27, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2005 Pai la un moment dat o sa inceapa sa tremure membrana de inalte si o sa sune urat..in final se va rupe :( .Trebuie neaparat etansare...poti face o casuta pentru inalte si medii cu un perete oblic sau sub forma de cub...e cam complicat..mai simplu e sa inserezi aracet sau sa pui o garnitura in difuzorul de inalte sau sa pui moment/prenadez/etc...oricum pierzi garantia :( ..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum