Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tweeter mic si sensibil

Ciprian Alexandrescu

Postări Recomandate

....Tu ai cunoscuti care chioar iti dau... :) .Esti norocos :) .Si eu am cont la trelezimex dar cum nu sunt persona juridica :( ...Sa-mi zici cum suna ..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ciprian Alexandrescu

11

• Haralambie

8

• Mircea Bartic

5

• ics

3

Mie mi-au dat telefon ca am scris la suport si mi-au explicat ca la mine in Cluj numai daca imi trimit colect pot lua de la ei .Deci nu are rost ca dau bani si pe posta...Si nu au o tona din ce au scris in oferta ca este in stoc :( . Si ca persoana fizica imi trebuie ceva autorizatie de depanator elctronist..in fine acuma cumpar de la magazinul lor pentru persoane fizice(Dr. Video) ce gasesc.Pacat ca nu au cam nimic si nu practica reducerile de la telezimex cei de la Dr Video.As lua si eu rezistente cu 300 de lei si 400 de lei ..dar nu mai au de 1 an desi in oferte este trecut in stoc.....off...

Link spre comentariu
Vizitator ronix4000

da..partea din spate este identica cu cea de la DTF 12 doar prinderea din fata difera....pai ce crezi ca se intampla daca totusi le montez intr-o incinta etansa???

Link spre comentariu

Pai la un moment dat o sa inceapa sa tremure membrana de inalte si o sa sune urat..in final se va rupe :( .Trebuie neaparat etansare...poti face o casuta pentru inalte si medii cu un perete oblic sau sub forma de cub...e cam complicat..mai simplu e sa inserezi aracet sau sa pui o garnitura in difuzorul de inalte sau sa pui moment/prenadez/etc...oricum pierzi garantia :( .....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări