Vizitator michael Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 Am acest tweeter, l-am desfacut, are ferofluid si nu curge, deoarece este retinut de campul magnetic. Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 majoritatea tweeterelor au ferrofluid nu vad ce mare chestie ? Link spre comentariu
Haralambie Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 Bun... :wink: Eu unde gasesc intai in Constanta, apoi pe Internet ( la comanda) tweetere cu diametrul mai mic de 6 cm Impendanta nu ma intereseaza , spl nici atat :arrow: pt. ca le folosesc la niste sateliti care vor sta langa mine asa ca nu imi trebuie puteri exorbitante si spl-uri mari :arrow: :!: Adica niste tweetere normale :lol: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 vezi tweeterul din liku asta cel 60x60mm http://www.bos.ro/capitole.php?offset=1 ... o=&lang=ro Link spre comentariu
Haralambie Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 vezi tweeterul din liku asta cel 60x60mmhttp://www.bos.ro/capitole.php?offset=1 ... 〈=roDin pacate tweeterul ala este piezo :wink: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 da asa estesorry ca nu am fost atent!!! Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 20, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2005 Produsele Sal nu ajung in toata tara? Doar in transilvania?Imi pare rau Predator dar nu stiu unde gasesti in alte orase diferite de cluj tweetere din acelea mici.Incerca la magazinele de difuzoare auto.Sau daca stii maghiara incerca sa comanzi de la sal direct. http://www.sal.hu Succes Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 din cate stiu eu telezimex vinde produse sal shi are reprezentantza shi in bucuresti sau poti sa comanzi direct de pe net la http://www.telezimex.ro Link spre comentariu
Haralambie Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 Am mai comandat de la Telezimex, dar nu am vazut tweetere asa mici , mai trag o privire :roll: E si in Constanta o reprezentata SAL, dar din ce aduc (mai nimic) nu imi trebuie :lol: Link spre comentariu
Haralambie Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 Am vizitat site-ul mai sus mentionat si am descoperit ceva frumusel :lol: :lol: :lol: Asta am descoperit :lol: Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 20, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2005 Exact asta am cumparat . In curand va fi in incinta trebuie doar sa se usuce.Nu cred ca rezista la 10 W totusi dar e ok....Vad ca l-ai gazit la telezimex..atunci ce mai stai..comanda-l ....Spor la cumparaturi Link spre comentariu
Haralambie Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 Am gasit o metoda buna de a face rost de tweetere si difuri fullrange :wink: Azi am spus la toti "cologii" de cartier, in caz ca au boxe, casti stricate, sau care nu le mai folosesc, sa mi le dea :lol: Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 20, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2005 .Poate gasesti din acela.Stiu ca eu am gasit in ceva boxe de masina ieftine ...pacat ca le-am pierdut ..:( asta a fost acum multi ani..tot cam asa aratau.....Daca reusesti sa cumperi de la teleximex sa-mi zici cum ai procedat..... 10x spor la gasit difuri 8) Link spre comentariu
Haralambie Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 De la Telezimex am cumparat si nu e foarte greu ... :wink: Trebuie sa iti faci un account :lol: Dar intai nu cumpar sa vad daca da roade campania de adunare a stricaciunilor altora :lol: :lol: Link spre comentariu
Haralambie Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Campania a dat rezultate :lol: difuri fullrange sony 2 W 8 ohmi plus vreo 5 casti :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum