Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tweeter mic si sensibil

Ciprian Alexandrescu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ciprian Alexandrescu

11

• Haralambie

8

• Mircea Bartic

5

• ics

3

Bun... :wink: Eu unde gasesc intai in Constanta, apoi pe Internet ( la comanda) tweetere cu diametrul mai mic de 6 cm Impendanta nu ma intereseaza , spl nici atat :arrow: pt. ca le folosesc la niste sateliti care vor sta langa mine asa ca nu imi trebuie puteri exorbitante si spl-uri mari :arrow: :!: Adica niste tweetere normale :lol:

Link spre comentariu

Produsele Sal nu ajung in toata tara? Doar in transilvania?Imi pare rau Predator dar nu stiu unde gasesti in alte orase diferite de cluj tweetere din acelea mici.Incerca la magazinele de difuzoare auto.Sau daca stii maghiara incerca sa comanzi de la sal direct.

http://www.sal.hu

Succes

Link spre comentariu

Am mai comandat de la Telezimex, dar nu am vazut tweetere asa mici , mai trag o privire :roll: E si in Constanta o reprezentata SAL, dar din ce aduc (mai nimic) nu imi trebuie :lol:

Link spre comentariu

Exact asta am cumparat :). In curand va fi in incinta trebuie doar sa se usuce.Nu cred ca rezista la 10 W totusi dar e ok....Vad ca l-ai gazit la telezimex..atunci ce mai stai..comanda-l :) ....Spor la cumparaturi

Link spre comentariu

Am gasit o metoda buna de a face rost de tweetere si difuri fullrange :wink: Azi am spus la toti "cologii" de cartier, in caz ca au boxe, casti stricate, sau care nu le mai folosesc, sa mi le dea :lol:

Link spre comentariu
:d .Poate gasesti din acela.Stiu ca eu am gasit in ceva boxe de masina ieftine ...pacat ca le-am pierdut ..:( asta a fost acum multi ani..tot cam asa aratau.....Daca reusesti sa cumperi de la teleximex sa-mi zici cum ai procedat..... 10x :) spor la gasit difuri 8)
Link spre comentariu

De la Telezimex am cumparat si nu e foarte greu ... :wink: Trebuie sa iti faci un account :lol: Dar intai nu cumpar sa vad daca da roade campania de adunare a stricaciunilor altora :lol: :lol:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări