Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tweeter mic si sensibil

Ciprian Alexandrescu

Postări Recomandate

As avea nevoie de 2 tweetere cu spl>90 si mici(30,40 mm).Impedanta nu conteaza.Exista asa ceva?Unde pot gasi?Cam cat costa?Am cautat in catalogul sal dar nu am gasit asa ceva...Inca ceva..va rog un clasamant al calitatii intre urmtoarele tweetere SAL:DT1 ------- 180000 lei DT20-05 --- 80000 lei DTF12 ----- 251000 leiDTF20 ------ 72000 leiDTF801 ---- 300000 leiMultumesc :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ciprian Alexandrescu

11

• Haralambie

8

• Mircea Bartic

5

• ics

3

As avea nevoie de 2 tweetere cu spl>90 si mici(30,40 mm).Impedanta nu conteaza.Exista asa ceva?Unde pot gasi?Cam cat costa?Am cautat in catalogul sal dar nu am gasit asa ceva...

Vreau si eu :shock:
Link spre comentariu

dtf12 si dtf10 suna bine, dar aminteles de la altii ca sunt sensibile, eu nu am reusit pana acum sa stric unul.DP35 am mai auzit, nu suna asa de bine, dar suna tare

Link spre comentariu

Am luat dtf 12.Am observat ca bobina este in baie de ulei..banuiesc ca are rolul de racire...oare ce tip de ulei aste acolo?Din pacate dtf 12 nu sunt etanse deci trebuie nitel modificate :d ....

Link spre comentariu

nu-i stres cu etansarea...bagi o garnitura ci rezolvi, sau mai simplu faci un mic compartimnt in boxa, nu o sa iti mance prea mult din vol.

Pai o sa rezolv atansarea...asta numai in cazul in care nu voi alege solutia cu bass reflex. 10x :)

poate este ferofluid, desi ma cam indoiesc....

Ai dreptate asta este....am uitat caci era scris in datasheet.De unde pot cumpara? :d 10X :)
Link spre comentariu

Am luat dtf 12.Am observat ca bobina este in baie de ulei..banuiesc ca are rolul de racire...oare ce tip de ulei aste acolo?Din pacate dtf 12 nu sunt etanse deci trebuie nitel modificate :d ....

Aaaa... DTF12

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

teoretic ar trebui sa fie in gap-ul bobineitrebuie sa mentionez ca eu nu am lucrat cu acel tweeter niciodata, asa ca nu stiu daca are sau nu ferofluid

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări