Vizitator Fantoma Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Salurare! Scuze daca sa mai vorbit despre subiectul acesta dar nu am chef sa citesc 200 de pagini:D. dar ma poate ajuta cineva cu o schema de vumetru cu led dar nu doar cu 10 leduri sa fie totusi cu 15-25 de leduri k vreau sa vad fiecare "distorsiune";). sau daca se poate si ar fi si mai bine un site unde gasesc kituri la fel tot cu 15-25 leduri. Link spre comentariu
Vizitator stefan71 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 viewtopic.php?f=35&t=4603&p=33714&hilit=+metru+leduri#p33714 Link spre comentariu
Vizitator Fantoma Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 acea pagina am vazuto si eu dar eu am cerut un vu metru cu o singura directie cel cu 19 se duce de la mijloc in sanga si in dreapta eu preau sa mearga intro singura directie Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Salutare! Scuze daca ti se pare deplasat, dar n-am chef sa te ajut acum. macar daca postai unde trebuie... daca erai baiat destept, pana acuma terminai de citit cele 14-15 pagini de la scheme de vumetre, si gaseai si solutia la problema ta. pentru ca totusi nu-i dracu asa de negru, iti dau un pont: viewtopic.php?f=35&t=53652acolo gasesti absolut tot pentru ce vrei tu sa faci. daca esti baiat destept, si atent la detalii, o sa-ti pice fisa repede. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 o schema de vumetru cu led dar cu 15-25 de leduri k vreau sa vad fiecare "distorsiune" ... ce vrei sa vezi ? Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Scuze daca sa mai vorbit despre subiectul acesta dar nu am chef sa citesc 200 de pagini:DMie mi-e scîrbă să ajut leneşii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum