Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ingheata imaginea

Vizitator alexBaza02

Postări Recomandate

Vizitator alexBaza02

am si eu o problema.imi cer scuze daca s'a mai scris despre aceasta tema pe site...am un laptop nou, cumparat de 2 sapt, la cutie, un hp pavilion dv6 1200 sq, cu un windows 7 x64 pe el fara licenta (instalat de mine). aseara l'am instalat, iar astazi a inceput sa faca figuri, se blocheaza complet, nu mai reactioneaza la nici o comanda, curosul nu se mai misca, merge doar sa il sting de la botunul on\off,adica imi ingheata imaginea fara nici un avertisment (eroare) inainte. asta se intampla doar cand navighez pe internet sau cand am jucat nfs shift. folosesc internet explorer 8, iar ca antivirus am versiunea gratuita de la avg. sistemul laptopului este cam asa: 320 gb, 4 gb ram DDR2, procesor pentium 2 core t4200 la 2.00GHz, placa video ATI Mobility Radeon HD 4530. care ar fi problema? as fi foarte recunoscator daca m'ati putea ajuta. numai bine!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări