Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de casti hibrid cu ecc82

DarthVader

Postări Recomandate

Salutare. Is incepator is domeniul lampilor si cum is pe buget studentesc am ales sa imi fac aplificatorul asta http://diyaudioprojects.com/Solid/Tube- ... phone-Amp/ Acum am cateva nedumeriri: din cate vad eu dupa mufele din poze e stereo nu? Dar totusi stereo cu o singura lampa(mai ales ca in poza cu schema scrie ca "one channel is displayed). Intrebarea mea este cum sa leg pinii lampii ca in schema nu e detaliat si inca nu stiu asa multe ca sa-mi dau seama si nu vreau sa o dau in bara. In principiu as vrea sa ma ajutati cu o schema completa stereo a acestui amplificator.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DarthVader

3

• elm

1

• mila

1

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

Salutare. Is incepator is domeniul lampilor si cum is pe buget studentesc am ales sa imi fac aplificatorul asta http://diyaudioprojects.com/Solid/Tube- ... phone-Amp/ Acum am cateva nedumeriri: din cate vad eu dupa mufele din poze e stereo nu? Dar totusi stereo cu o singura lampa(mai ales ca in poza cu schema scrie ca "one channel is displayed). Intrebarea mea este cum sa leg pinii lampii ca in schema nu e detaliat si inca nu stiu asa multe ca sa-mi dau seama si nu vreau sa o dau in bara. In principiu as vrea sa ma ajutati cu o schema completa stereo a acestui amplificator.

stereo inseamna ,doua canale ,adica doua montaje identicein lampa acea sunt doua triodedaca nici macar atita lucru nu stii ,ocupate de altceva,timbre,gradinarit,pescuit,activitati mai usoare care nu cer inteligenta
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Stiu ca sunt doua triode. Dar nu stiu cum sa le leg. Adica doua circuite ca in schema, identice, insa unul legat prin prima trioda si celalalt prin a doua trioda. nu?

da o trioda la un canal si cealalta la celalalt canal
Link spre comentariu

Stiu ca sunt doua triode. Dar nu stiu cum sa le leg. Adica doua circuite ca in schema, identice, insa unul legat prin prima trioda si celalalt prin a doua trioda. nu?

Mai, nu te supara, dar se pare ca-ti lipsesc cunsotintele de baza. Nu te iau in balon, vorbesc serios; pui intrebari de genul "vreau sa mesteresc chestia asta, dar nu stiu ce-i aia surubelnita" :nas: Colegii de pe forum te vor ajuta, dar nu trebuie sa sari peste o auto-documentare prealabila, cel putin serioasa. :da
Link spre comentariu

Nu ma supar stai linistit. Stiu ca imi lipsesc. De cateva zile m-am apucat sa studiez problema cu lampile. Am avut ocazia sa aud un amp pe lampi cum suna si de atunci am ramas cu ideea sa-mi fac unul. Incet incet o sa studiez care-i treaba si sper ca in final sa ajung sa-mi fac unul complet pe lampi (cu tot cu etaj final si traf de iesire).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări