cry3200a Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Nu stiu ce este si ce face intr-un amplificator, am cautat pe google am gasit dar ma cam pierd prin descrieri, daca poate cineva sa imi explice mai pentru un incepator asi fi recunoscator. Si daca poate cineva sa imi zica cum se reduce acest negative feedback loopMultumesc mult Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Bucla de reactie negativa - aduce la intrarea unui etaj de amplificare, o parte din semnalul de iesire, in antifaza, ceea ce reduce din amplificare, dar micsoareaza foarte mult distorsiunile. Link spre comentariu
cry3200a Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 Multumesc pentru raspuns, si cum s-ar putea reduce? pentru a creste putin amplificarea binenteles cu riscul de a introduce foarte putine distorsiuni in plus Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Modifici usor, raportul rezistentelor din bucla de reactie. Link spre comentariu
cry3200a Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 Daca imi puteti explica mai detaliat exact procedeul pentru ca sunt incepator Multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Posteaza schema unde vrei sa faci modificarea. Link spre comentariu
cry3200a Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 Nu am schema pt ca nu reusesc sa o gasesc este un amplificator Kenwood KA-30 din 1980, pot pune doar poze cu PCBul amplificatorului si numele de la toate componentele, e OK asa? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Lasa amplificatorul asa cum e si construieste un preamplificator ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum