Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LW 1203 Ajutor

Vizitator stangaci

Postări Recomandate

Vizitator stangaci

buna ziua ! de ceva vreme vroiam sa-mi construiesc o boxa ,ieri am reusit sa o termin .. problema e ca difuzorul lw 1203 care vroiam de mult sa il am ,azi aflasem ca nu se mai fabrica! :cry: inposibil,asa mi-au spus cei de la kon electronic'' as dori indrumari catre alte magazine care ar putea avea acest model de difuzor sau ceva asemanator la calitatea lui-lw1203,300w,12 inch, multumesc:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

4

• alex20alex

2

• djvas

1

• geordy

1

Top autori în acest subiect

Vizitator stangaci

da am vazut acest site ieri !problema e ca eu sunt de pe langa Timisoara.vroiam sa gasesc pe undeva prin zona ..maine o sa iau lagtura cu ce de acolo si o sa fac o comanda ..multumesc mult! -incheiat-

Link spre comentariu
Vizitator stangaci

da mi-am facut doar o singura incinta pe parcurs o sa mai fac una .. mi-am dorit difuzorul lw 1203 am auzit ca este foarte bun pentru pretul care il are si vroiam sa il cumpar sper sa mai aduca .. daca ai mai lucrat sau ai auzit ..te rog sa imi spui daca chiar este calitate sau nu la el ,te rog multumesc! :nas:

Link spre comentariu

dar ma gandesc ca o sa mai aduca marfa sau le desfiinteaza de tot ca si la kon electronic?

de unde ai scos prostia asta ?Lw1203 intradevar nu se mai fabrica, dar va fi inlocuit cu un model superior respectiv LW1204 care va disponibil la sfarsitul lui martie 2010 , din pacate pretul va fi un pic mai ridicat
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări