Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filtru de 2 canale

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Max

12

• adi_0106

4

• radue

1

Top autori în acest subiect

Vizitator balog

Nu are cum pe canalie stereo sa fie masa diferita. Oricum masele celor doua canale si ale amlificatorului trebuie legata simultan (sau masa amplifului la cel putin un canal).Nu te comlica cu scheme arhisofisticate asa cum este cea de mai sus care oricum nu se foloseste la ce vrei tu.

Link spre comentariu

headunitul meu are 4 canale. eu ies pe low output spate cu rca-uri care nu au masa comuna. oricum eu fac insumarea cu ezistente cum tiam aratat in linkul de mai sus.am vazut ca merge doar cu masa masini si merg decat cu plusurile de la canale...::)

Link spre comentariu
Vizitator balog

Sa inteleg ca credeai altfel, nu erai sigur sau....Bai nu va mai dati cu parerea asa fara sa stiti ceva sigur, ca ii induceti in eroare pe altii cu tot felul de prostii care va trec prin cap.

Link spre comentariu

Parerea mea este sa te mai interesezi si tu, aici este ca sa inveti nu se contrazicem sau sa ne certam aiurea, ca nu se naste nimeni invatat... Masele la mine nu sunt comune!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări