adi_0106 Postat Iulie 17, 2005 Partajează Postat Iulie 17, 2005 uitate la ultima poza de aici http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=6192 :wink: Link spre comentariu
Max Postat Iulie 17, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2005 Mai exact care? Poti so pui si aici? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 17, 2005 Partajează Postat Iulie 17, 2005 da ! sa traiti :P si asta e linku http://tinypic.com/8z1u9l.gif Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 Nu are cum pe canalie stereo sa fie masa diferita. Oricum masele celor doua canale si ale amlificatorului trebuie legata simultan (sau masa amplifului la cel putin un canal).Nu te comlica cu scheme arhisofisticate asa cum este cea de mai sus care oricum nu se foloseste la ce vrei tu. Link spre comentariu
Max Postat Iulie 18, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2005 headunitul meu are 4 canale. eu ies pe low output spate cu rca-uri care nu au masa comuna. oricum eu fac insumarea cu ezistente cum tiam aratat in linkul de mai sus.am vazut ca merge doar cu masa masini si merg decat cu plusurile de la canale...: Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 RCA au mase comune. Poate tui ai altfel de mufe sau ai pus RCA in alt loc sau poate incurci tipurile de mufe. Link spre comentariu
Max Postat Iulie 18, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2005 Deci si l headuniturile auto sunt comune sigur.. o sa ma duvc sa masor sa vad sigur... Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 Sa inteleg ca credeai altfel, nu erai sigur sau....Bai nu va mai dati cu parerea asa fara sa stiti ceva sigur, ca ii induceti in eroare pe altii cu tot felul de prostii care va trec prin cap. Link spre comentariu
Max Postat Iulie 18, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2005 Parerea mea este sa te mai interesezi si tu, aici este ca sa inveti nu se contrazicem sau sa ne certam aiurea, ca nu se naste nimeni invatat... Masele la mine nu sunt comune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum