Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filtru de 2 canale

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Max

12

• adi_0106

4

• radue

1

Top autori în acest subiect

Cred ca vroiai sa zici sa iasa mono la difuzor nu la amplificator.

Nu pentru ca filtru asta trebuie sa fie inainte de amplificator. Semnalul de intrare al filtrului intra la iesirea de la headunit,iar iesirea de la filtru trebuie sa iasa MONO nu stereo la amplificator (amplificaotrul este mono)
Link spre comentariu

Get the deepest bass out of your installation with this bass boost active crossover that is mounted between the line output of your head unit (low level RCA sockets) and the line input of your amplifier.Asa scrie pe linkul filtrului

Link spre comentariu
Vizitator balog

pai e simplu pui intre ambele canale de la iesire doua rezistoare.La mijlocul celor doua conectezi iesirea mono a amplifului si un rezistor spre masa.sau scurtcircuitezi pur si simplu iesirile(sau prin intermediul a doua rezistoare) si la mijloc pui ampliful

Link spre comentariu
Vizitator balog

Poza ta nu se vede.Poza de mai sus e suficienta daca se modifica astfel:-cele doua condensatoare se scot-in locul grupului 10k, pot 100k, 1k se poate pune tot o rezistenta de 100K iar amplificatorul se leaga la borna calda a acestesteia.-eu recomand ca toate cele trei rezistente sa fie de 10K nu de 100K.

Link spre comentariu

Mai am o intrebare... daca iesirile din headunit au masa diferita adica canalul stang are masa lui, iar canalul drept are masa lui (Sa nu fie masa comuna) atunci cum procedez tot asa?Am uitat sa mai spun iesirea de la headunit este de 2V. in acest caz tot R de 10Kohm pun ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări