Vizitator Alexandrion Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Miam cumparat acum de curand doua difuzoare audioline de 15 toli..si nu stiu cum le pot afla parametri...unde gasesc asa cevaam luat tot felul de programe si nu ma pot descurc cu ele.ma puteti ajuta plizzz... Link spre comentariu
Putz Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Chiar primul post de la aceasta sectiune contine un PDF pe pagina 1 despre ,,masurarea parametrilor difuzoarelor"P.S.: sau asta viewtopic.php?f=4&t=51696 Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 difuzoare audioline de 15 toliCauta pe scriind numele complet al difuzorului. Exista putine sanse sa nu gasesti ceva date despre el. Link spre comentariu
gabi_lori Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 nu intotdeauna google este de ajutor,eu caut parametrii de la un philips ad12650/w8,in afara de asta www.mfbfreaks.nl/pdf/div/philips_luidsprekers_1980.pdf nu am gasit nimic,iar acolo nu prea dau multe lucruri,puter,dimensiuni ,magnetceea ce putea sa vad si eu dar parametrii t/s de unde ii iau.vreau sa le bag intr-o incinta si nu stiu cum s-o fac.va multumesc de ajutor anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum