Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema ampl. cu tuburi 100w

dragnea crinu

Postări Recomandate

Vizitator viobio

o intrebare pentru cei care au uitat cum a fost inainte de 89dv ce faceati atunci?cu ce va ocupati?cu a ti incercat sa rasturnati comunismul?vad ca sunt cam multi cocosei acum!atunci se fabrica cu ce aveam noi sau se importau componente in special de la "pretenii "din CAER ,pe papica multa !citi din dv ati incercat sa fugiti atunci din tara? nu sunteti putin ipocriti acum?stiti bine ca toti am facut parte din acelas sistem,unde nimeni nu putea sa miste sau sa faca nimictotul a fost centralizat ,exista plan anual si pentru clesti de rufe sau capace de borcanese uita destul de repede...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragnea crinu

3

• zal

2

• mișa

2

• hpavictor

2

Top autori în acest subiect

o intrebare pentru cei care au uitat cum a fost inainte de 891.dv ce faceati atunci?2.cu ce va ocupati?3.cu a ti incercat sa rasturnati comunismul?4.vad ca sunt cam multi cocosei acum!5.atunci se fabrica cu ce aveam noi sau se importau componente in special de la "pretenii "din CAER ,pe papica multa !6.citi din dv ati incercat sa fugiti atunci din tara? nu sunteti putin ipocriti acum?7.stiti bine ca toti am facut parte din acelas sistem,unde nimeni nu putea sa miste sau sa faca nimic8.totul a fost centralizat ,exista plan anual si pentru clesti de rufe sau capace de borcane9.se uita destul de repede...

Raspuns:1. traiam2. electronist la un institut de cercetare/proiectare3. din pacate nu am avut curajul sa incerc sa rastorn regimul4. da, sunt multi cocosei5. nu stiu6.Nu am incercat sa fug7.Da, din pacate.8.Stim, asa a fost.9. Eu nu uit.
Link spre comentariu

Eram tot unde lucrez si acum , in ROMANIA ( nu , nu coada de topor, expresia este prea brutala , ar trebui nuantata )....daca nu vroiam noi sa cada comunismul , aveam un palmares bogat de victime inocente , iar acea generatie din fabrici si uzine au fost prosti si apoi timp de 20 de ani , PROSTITI ! Macar la amplificatoare sa fim buni de acum inainte....autorului postului ii recomand schema lui Karpov de 20W are absolut toate datele oferite , succes !

Link spre comentariu

Hai sa terminam cu offtopicul pt ca nu ajuta pe nimeni, daca tot aveti ceva cu comunismul se poate dezbate mai pe larg la bodega.

Daca userul care a initiat acest topic doreste ceva mai puternic decat schema lui Karpov poate incerca un PP cu GU50, lampa ieftina, accesibila oricui si destul de robusta.

Pt inceput: http://www.metaleater.narod.ru/unknown.jpg unde e dat si un calcul pt traful de iesire, plus ca se poate inspira si din proiectele de pe forum.

Link spre comentariu

...Daca userul care a initiat acest topic doreste ceva mai puternic decat schema lui Karpov poate incerca un PP cu GU50, lampa ieftina, accesibila oricui si destul de robusta.Pt inceput: http://www.metaleater.narod.ru/unknown.jpg unde e dat si un calcul pt traful de iesire, plus ca se poate inspira si din proiectele de pe forum.

Doi galeti pe traful de iesire "icepe sa semene a lucru serios" !.Daca ne mai uitam din greseala si la valoarea condensatorilor de cuplaj din G1 finale ne dam seama ca "ceva se intimpla"(permite traful de iesire raspuns foarte jos)!.Si mai avem si doua reactii "frumoase" din anozi finale in catozi prefinale-ca sa vezi !(de ce oare!?,ce so urmari in acest fel ?!).
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări