Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare piesa

Myhayxx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Myhayxx

4

• zal

3

• ROBEERT

1

• corabi

1

Top autori în acest subiect

Salut, parerea mea: cred ca este vreo sonda, dar acum depinde de la ce este. Sau mai poate fi vreun termistor care are rolul de " sonda de temperatura ". Tin minte cand faceam servisul la incubatoarele CLEO, acel termistor care avea rolul de " sonda de temperatura " aproape semana cu piesa din poza ta.

Link spre comentariu

multumesc!ce tine de fofodiode sunt lamurit si chiar am ceva in plan pentru viitor. acum as mai avea nevoie de inca putin ajutor pentru identificarea piesei din imagine. habar nu am ce este.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am avut o postare dar a fost sters ptr ca se numea identificare piesa

imi cer scuze daca bruiez , am sa scriu aici ce am scris si acolo

am un amplif auto , si intre mediana de la traf la intrare adica la plus (+) INSEMNAND PLUS care intra in statie , ptr ca minus(-) adica de la bateria de 12 volti , sunt legate la mosfetul din convertizor , si mediana de la secundar , adica masa de la amplificator (-), care este si masa de iesire de la audio ,este un condensator si o rezistenta in paralel , problema e ca sa ars rezistenta si condensatorul , a iesit din el tot , e un condensator verde , nepolarizat

functioneaza bine si fara , dar ma gandesc ca nu au fost puse degeaba

poate e cineva care stie ce valori sunt si la ce folosesc , ampliful e panasound v-1600, sau poate are cineva vreo schema

adica intre cele doua mediane de la transformator sunt conectate , o rezistenta si un condensator , probabil un filtru , poza nu vad de ca sa fac ca sunt carbonizate si nu se cunoaste nimic , condensatorul e verde , nepolarizat si rupt in doua ,

AMPLIFICATORUL E PANASOUND V-1600

am scris si in celalat post ce amplif e , dar probabil e scris prea mic si nu se vede

http://sound.westhost.com/project89.htm#fig9

nu e asta schema dar ca idee ,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări