Myhayxx Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 buna seara! poate sa-mi spuna cineva ce piesa este aceasta din imagine si la ce se foloseste? pe ea scrie: LT1643multumesc! Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Salut, parerea mea: cred ca este vreo sonda, dar acum depinde de la ce este. Sau mai poate fi vreun termistor care are rolul de " sonda de temperatura ". Tin minte cand faceam servisul la incubatoarele CLEO, acel termistor care avea rolul de " sonda de temperatura " aproape semana cu piesa din poza ta. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Fotodiodă veche, probabil cu Ge. Link spre comentariu
Myhayxx Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 am 27 de pungute cu cate o piesa nou nouta de genu. oare se pot folosi la ceva sau n-are rost sa le mai tin? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Păi ce se poate face cu fotodiode? Fel de fel de montaje... Link spre comentariu
Myhayxx Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 multumesc!ce tine de fofodiode sunt lamurit si chiar am ceva in plan pentru viitor. acum as mai avea nevoie de inca putin ajutor pentru identificarea piesei din imagine. habar nu am ce este. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Dar cu multimetrul ce se poate măsura la ea? Link spre comentariu
Myhayxx Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 nu indica nimic. asa am incercat inainte sa postez . ma gandeam ca o sa-mi dau seama daca este dioda sau rezistenta . dar nu arata nimic. Link spre comentariu
corabi Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 am avut o postare dar a fost sters ptr ca se numea identificare piesa imi cer scuze daca bruiez , am sa scriu aici ce am scris si acolo am un amplif auto , si intre mediana de la traf la intrare adica la plus (+) INSEMNAND PLUS care intra in statie , ptr ca minus(-) adica de la bateria de 12 volti , sunt legate la mosfetul din convertizor , si mediana de la secundar , adica masa de la amplificator (-), care este si masa de iesire de la audio ,este un condensator si o rezistenta in paralel , problema e ca sa ars rezistenta si condensatorul , a iesit din el tot , e un condensator verde , nepolarizat functioneaza bine si fara , dar ma gandesc ca nu au fost puse degeaba poate e cineva care stie ce valori sunt si la ce folosesc , ampliful e panasound v-1600, sau poate are cineva vreo schema adica intre cele doua mediane de la transformator sunt conectate , o rezistenta si un condensator , probabil un filtru , poza nu vad de ca sa fac ca sunt carbonizate si nu se cunoaste nimic , condensatorul e verde , nepolarizat si rupt in doua , AMPLIFICATORUL E PANASOUND V-1600 am scris si in celalat post ce amplif e , dar probabil e scris prea mic si nu se vede http://sound.westhost.com/project89.htm#fig9 nu e asta schema dar ca idee , Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum